Anđela i Gastoz
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zoricu Marković se putem video poziva oglasila u jednoj emisiji kako bi prokomentarisala ovogodišnje učesnike rijalitija.

Tim povodom komentarisala je odnos Anđele Đuričić i Nenada Marinkovića Gastoza.

- Kako gledaš na taj čitav odnos? - glasilo je pitanje novinara.

- Dobra sam sa Galetom godinama, nikome nikad ništa loše nije uradio. Duhovit je i zabavan i privatno, mislim da mu je Elita bila pravi potez. Sa Anđelom sam pak imala mnogo ružnih momenata - započela je Zorica, pa se osvrnula i na njegov odnos sa Anđelom:

zorica

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ne, nije ona za njega nikako. Mislim da će on uvideti to brzo, vidi se da je počeo da odustaje. Vrlo je inteligentan, ne igra igru. Možda ona hoće da se pere i ima pravo na to, mada milsil da će teško to proći. Neće oni brzo završiti ispod pokrivača, namazana je ona.

- Gastoz ima strpljenja, ali mislim da ona igra igru. Najgore je pokazala, a te situacije ne može niko na svetu da opere, mnogo je ružno to sve bilo. Tvrdi pazar, ponovo će da ljubomoriše i da histeriše, to je njena ličnost - nastavila je Zorica.

- Posle svih vaših sukoba šta bi imala da kažeš o njoj? - glasilo je naredno pitanje.

- Osnovni razlog svađa je bilo što sam ja bila dobra sa Anom. Meni je žao tog deteta, lepa je i mlada, ali ne znam šta joj je sa mozgom - završila je Zorica.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading