Terza
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Borislav Terzić Terza i Sofija Janićijević stavili su tačku na svoj buran odnos u Eliti 8.

Brojni njihovi cimeri, ali i bivši učesnici rijalitija nemaju lepe reči za ovaj par, a naročito zbog činjenice da je Terza prevario trudnu verenicu Milicu Veličković.

Jedan od njih je i Marko Đedović, koji je žestoko opleo i nije birao reči.

Terza

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Foliraža klasična i od njega i od nje. Nit je on depresivan zbog Milice ili toga "stiglo ga", nit ona zbog raskida. Krpe da palimo, ne bi ih isterali odande ja da ti kažem. Poznajem učesnike jako dobro kao i njihove postupke, sve će rešiti večeras u krevetu. To je dokaz koliko im je teško zbog bilo čega, zamisli na svu muku u životu ako je imaju da te uhvati neko onako da naskoči na tebe i ti da se baš potrudiš da to bude onako baš jako - kaže Đedović i dodaje:

- Budalaštine. Kako od tolike sekiracije, kajanja i lošeg stanja ne dođe do sek*ualne disfunkcije bar na kratko?! Tako da nemoj meni da pričaju o tome, ja teletabis nepismeni nisam. Ide petak neko ih naložio da Milica ulazi, pa da se izuju pre potoka. Kakva crna kajanja kod ljudi koji ne poseduju savest?!?! Smehotres! Još su mi smešniji oni koji poveruju u to. Parada bezumlja kako kod njih tako i kod ovih što komentarisu - zaključio je Đedović.

Marko Đedović

Alo

 

Marko opleo i po Vendi

Vesna Vukelić Vendi žestoko je iskritikovala trudnu Milicu Veličković, kada je u emisiji komentarisala javnu preljubu Borislava Terzića Terze.

Na društvenim mrežama kružila je objava Vendinog izlaganja. Gde se među komentarima našao novinar i bivši rijaliti učesnik Marko Đedović, koji se usredsredio na komentarisanje njenog izlaganja.

- Bogougodna podrška, u pravoslavnom dugu, podrške Ivanu i svim osobama koji zanemaruju svoju decu, u duhu hrišćanstva i pravoslavlja baš onako kakva je i ona u tome. Je l' to to svetoslavlje koje gospođa promoviše ili je ipak ona plaćena da sve to izvulgarizuje i oskrnavi kako svojom pojavom tako i onim što priča. Gospodi pomiluj! - napisao je Đedović.

Alo/Pink

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading