Jelena Marinković
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Kako je javnost upoznata, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić uplovili su u vezu u jednoj od prethodnih sezona Zadruge, a nakon što je počinio preljubu. 

Nakon medijske ilegale Anđela se ponovo našla u Eliti, gde je uplovila u odnos sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, te je ponovo pod burnim okom javnosti.

Anđela Đuričić

Printscreen

 

Marinković se svim silama trudi da je osvoji, s obzirom da je ona, vođena prethodnim iskustvom, rezervisana kada su u pitanju muškarci.

Nenad je svakom prilikom naglašavao kako on nije pratio rijaliti, kao i da nije upućen u ono što se dešavalo na imanju pre par godina, aludirajući na njen odnos sa Slavnićem.

gastoz

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ipak istina je malo drugačila, na društvenim mrežama fanovi su ga razotkrili, te podelili snimak iz emisije "Pitaj za druga", gde Marinković govori kako prati rijaliti i kako je upoznat sa svim tadašnjim aktuelnim dešavanjima.

- Ne mogu da kažem da ne pratim. Ništa što se do sad nije dešavalo i što je strano - rekao je Gastoz.

gastoz

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Svako ko je imalo pametan i ima dve daske u glavi se neće onako bacakati po imanju. Kad su krenuli da se muvaju, Anđela nije želela zbog roditelja i svega, pa se desilo šta se desilo. Žena nikad nije ni trebala da uđe - nastavio je Marinković.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading