Lepi Mića
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku su nominacije Odabranih, Ana Spasojević stavljena je na stub srama zbog odnosa sa Danijelom Dujkovićem Munjezom.

- Nominovaću Luleta Bahanaliju jer se stalno meša u moj odnos sa Gastozom i obećavam da ću ga prebiti kad izađem napolje jer je lik totalni retard. Momak je debil, nosi fejk roleks i kad ustane da priča kao da je mutav. Stavio je tetovaže, a ima 60 kila sa krevetom - rekao je Božo.

- Svi misle da ću nominovati Munju, ali on je bio moj izbor i zaista ne želim sada da pričam loše o njemu. Apsolutno me to ne zanima, sinoć smo podelili sve zajedničko i završili odnos. Naša komunikacija se sinoć prekinula tako će i ostati do daljnjeg. Nominovaću Aneli zbog ličnog sukoba koji smo imale za vreme žurke - rekla je Ana.

- Sukobe sam imao sa svima tako da sam većinu komentarisao. Nemam neke velike lične sukobe ovde. Ljudi su me ovde vređali na najgore načine. Munji kažem svašta za stolom a vi ste ga opravdavali, meni je njegova veza sa Anom bila smešna, jer se sprdao sa njom - rekao je Mića.

Miljana i Lepi Mića

Printscreen

 

- Mićo ti nikada nećeš moći da utičeš na moju odluku i moje razmišljanje i zato znam da te to boli. On hoće da se igra rijaliti i da se ta priča samo razvuče, ali neće to doživeti - rekla je Ana.

- Evo, na kraju šaljem Munju - završio je Mića.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading