anđela i gastoz
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Novopečeni rijaliti par Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz su sinoć žestoko zaratili. Razlog rasprave je ponovo bila Ena Čolić. 

Đuričićeva je ubeđena da se Ena sviđa Nenadu, a da mu ona služi samo kako bi zadovoljio muški ego.

Njihov odnos prokomentarisao je i Era Ojdanić, koji se i sam nekoliko puta našao u rijalitiju.

Zakuvavanje Era Ojdanić

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

- Neće Anđela tako lako da uđe u vezu, ona je iz dobre familije. Od Crnogorki sam u svoje vreme bežao kao đavo od krsta, jer je to kako ona kaže, po njihovom ili nikako. Nestabilan sam, ako ne bih švrljao to ne bih bio ja  - govorio je pevač.

- Niko mi nije rekao ružnu reč za nju, ali joj to nije trebalo. Njoj su otac i majka bogati ljudi. Gastoze, tu se nećeš omiraziti - poručio je Era.

- U ovom serijalu se ništa neće ponoviti. Promenila je taktiku, sada ima cilj, napravila je sebi plan do kraja rijalitija, a on je mangupčina - zaključio je Ojdanić.

Gastoz

TV Pink/Printscreen

 

- Navikao da bude taj, ali kod nje to ne prolazi. Mislim da nema šanse kod nje. Anđela se možda malo opekla, ali ovaj put neće. Gastoz je moj đak, ja znam kako on diše i znam šta misli. Navikao je da bude u prvom planu i da se ceo šou vrti oko njega. Odličan je igrač, ali ovde izgleda kao da je pao na ispitu - rekao je pevač, ali je imao i savet za Marinkovića.

anđela i gastoz

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Mani se Crnogorke, propašćeš. Nije da bi propao, ali zaglibio bi. Danas ili sutra kad bi izašli iz rijalitija mora da radi sve ono što mu ona kaže i naredi, bio bi teški papučar. Anđela, ako možeš oplevi ga do poslednje kinte, da žvaku nema da kupi. Treba da ide u Svilajnac i da se posveti poljoprivredi - zaključio je folker.

BONUS U VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading