Aleksandra Nikolić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Asmin Durdžić u uključenju u emisiji na RED TV progovorio je Anelinom ponašanju i Terzinim psovkama njegove ćerke Nore.

- Znaš kako, jako je ružno kada nekom psuješ dete, ona je moja ćerka, ne odgovara mi da slušam. Kada izađe, onda ćemo on i ja to da rešimo...Kakav god ja odnos da imam s Aneli i njenom porodicom, ja ću uvek da stanem za svoje dete i da je štitim. Da ja sada nešto pretim, nema smislila, zvao sam advokata...Terza je čovek klošar, nema karaktera, nema stava. Ne dopada mi se najviše to kako psuje malo dete od tri godine i to što vara svoju devojku trudnu. Bez reči sam stvarno - rekao je Asmin.

Aneli i Asmin

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ti imaš neka saznanja, čini mi se da se radi o nekom tvom prijatelju, bitno je da potvrdiš da li postoje ta dugovanja, tj. da Bebica i Terza duguju neki novac - pitala je voditeljka.

terza i sofija

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Kako ti gledaš kao muškarac na to da se Terzina porodica javlja Milici i da je pitaju šta da rade s tim - pitala je voditeljka.

Asmin Durdžić

Printscreen

 

- Naravno da nije na njoj, i da nije trudna, treba sam da rešava dugove i onda njegov brat zove nju da rešava, to je katastrofa. To je dno dna, i Terza i njegova porodica i njegov brat - rekao je Asmin između ostalog.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading