Peja
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Voditelj Zoran Pejić Peja gostovao je u jednom lajv uključenju, te je iskreno govorio kako se zarađuje na proslavama u inostranstvu.

- Zarađuje se lepo kada se radi, mnogi smo radili tamo i lepo zarađivali - rekao je Peja.

Peja

Foto: Alo/ilustracija

 

Peja se potom obratio svojoj bivšoj supruzi Zlati Petrović, te joj je čestitao slavu.

- I Zlati i svima koji slave čestitam slavu - rekao je Peja pa je dodao:

- Zlata je moj prijatelj i uvek smo jedno za drugo tu. Moram da kažem da smo ona i ja tu i za našeg sina i to je za nas najvažnije.

Peja je otkrio da li je zadovoljan ponašanjem svog sina Jovana Pejića Peje i njegovim izborom devojke:

- Ma super je to, ima tu više devojaka sa kojima on može da bude, ali neka on bira. Ena mi je lepa, a sada da li će oni biti zajedno, to od njih zavisi - rekao je Peja pa je otkrio da li je njegov sin dužan nekome novac:

- Ma to su laži, pre svega to se nikada ne bi desilo, Zlata to ne bi dozvolila nikada. Ona je radila sve za njega, spavali smo po koferima, aerodromima samo da bismo zaradili za našu decu. Zlata se borila da zaradi kako bi deci pružila bolji i lep život - rekao je Peja.

Zoran ističe da nema sreće u ljubavi, a evo i zbog čega.

- Pravim greške, ja dajem celog sebe, ali zeznem se, mada lagano, šta da se radi - rekao je Peja i otkrio da li se čuje sa Sašom Popovićem:

- Čujemo se, bori se i mnogo je bolje. On je moj prijatelj i jako mi je drago da ide nabolje i svim srcem sam uz njega. Mi smo proživeli život zajedno - dodao je Peja u emisiji "Premijera Vikend specijal".

Alo! / Pink.rs

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading