"BUJNA SLAVONKA" KLAUDIJA RIVIJER "Čim me vide, muškarci me odmah prose"
Printskrin Youtube

Klaudija Rivijer, poznatija kao "bujna Slavonka" koja je pre više od godinu dana počela da gradi karijeru Instagram modela, svojim veličanstveni poprsjem privukla je mnoge pratioce, ali i medije.

- Moja karijera je počela spontano, na instagramu imam više od 295.000 pratitelja. Spontano sam objavljivala slike i ljudi su videli moj ogroman potencijal - rekla je Klaudija Rivijer.

Tvrdi da su je velika podrška porodica i partner ističući pritom da je kreiranje sadržaja za društvene mreže izuzetno zahtevno.

- Mozak cele operacije sam ja. Puno odeće i kostima preuređujem i dorađujem sama. Sadržaj se stvara po onome što tržište traži i zahteva - kaže Klaudija. Ističe kako je često muškarci prose preko Instagrama, no uživo je, kaže, to sasvim jedna druga priča.

- Reakcije su različite, žene se uglavnom zgražavaju na velike grudi jer sve što druga žena ima, a ti nemaš je "bljak". Moj izlazak liči na nedeljnu misu, jer na svakom koraku čujem "Isuse" - pbjašnjava Klaudija Rivijer koja voli da pokazuje svoje obline. Veoma je ponosna na svoje grudi i ističe da nikada ne nosi brus.

Sve zanima koliko Klaudija Rivijer zarađuje na Instagramu i OnlyFansu, ali ona to ne želi da otkrije.

- Samo ću reći da verujem da sam najplaćeniji hrvatski kreator na OnlyFansu. Mada, ne gledam na ljude kao na novčanike i posvećujem im pažnju i vreme - kaže ova devojka velikog poprsja.

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading