ANA NIKOLIĆ OTKRILA: Ćerka ne zna čime se bavim!
Blic promo

Nakon duge medijske pauze, Ana Nikolić je progovorila za Alo! o svom privatnom životu, ćerkici Tari, ali i odnosu sa bivšim mužem Stefanom Đurićem Rastom. Bez lažne skromnosti, ona je priznala da je reperova večita muza te da zbog toga postoji mogućnost da će se pojaviti u njegovom autobiografskom filmu. Nikolićeva je otkrila i da njihova naslednica više liči na oca, kao i da od nje krije da je javna ličnost.

- Vodim brz život, ranije sam živela još brže, ali smatram da treba da mi se dogode još neke stvari da bi se o meni i mom životu snimio film. Mislim da je još uvek rano za to - rekla je Ana, pa otkrila da li će se naći u filmu bivšeg muža.

ANA NIKOLIĆ OTKRILA: Ćerka ne zna čime se bavim!

Printscreen

 

- Iskreno, ne znam da li ću se pojaviti u Rastinom filmu, ali znam da sam ja njegova životna muza i inspiracija - samouvereno je rekla pevačica.

ANA NIKOLIĆ OTKRILA: Ćerka ne zna čime se bavim!

Alo.rs

 

 

Ne nastupam zbog korone!

Za razliku od brojnih kolega koji su naporno radili tokom leta da bi se finansijski oporavili, Ana je odlučila da napravi pauzu i ne zakazuje nastupe sve dok se stanje sa koronavirusom ne smiri.

- Letos nisam nastupala zato što nisam želela da bilo šta bude usiljeno, a ne smatram da je atmosfera dobra za nastupe i koncerte. Sve je napeto, sa tenzijom, pod maskama… - kaže Nikolićeva.

- Tara je nedavno krenula u vrtić. Sada je u periodu adaptacije, ali i otpora. Jutros je rekla da ne želi da ide ni u vrtić, ni u školu, ni na fakultet. Ja sam, na primer, obožavala te stvari, tako da mislim da je više povukla na tatu - iskrena je bila Ana, te dodala da od svoje ćerkice krije da je poznata i uspešna pevačica.

- Tara nema predstavu čime se ja bavim, ne zna da sam javna ličnost i planiram da to tako ostane sve dok dovoljno ne poraste i sama ne sazna - objasnila nam je „devojka od čokolade“ koja tvrdi da joj se u vrtiću tate druge dece ne udvaraju.

Povlačim se sa javne scene

Kada razmišlja o budućnosti, Ana sebe ne vidi na sceni već iza kamera. Kako kaže, plan joj je da mikrofon okači o klin i posveti se produkciji.

- Za nekoliko godina vidim sebe kao producenta. Nikada nisam volela da se trpam, i da stalno budem u kadru, oglašavala sam se kada sam za to imala povoda - kaže ona.

ANA NIKOLIĆ OTKRILA: Ćerka ne zna čime se bavim!

E-stock

 

 

- Decu u vrtić uglavnom dovode mame, a i očevi koji dolaze su kulturni ljudi, tako da nisam imala situaciju da me nego startuje - rekla je Ana. Kako kaže, trenutno je sama i bez partnera, ali ne beži od zaljubljivanja, vezivanja…

ANA NIKOLIĆ OTKRILA: Ćerka ne zna čime se bavim!

Foto: Alo.rs

 

 

- Trenutno nisam zaljubljena, ali bih volela da mi se to desi. Nikada nisam krila partnere od javnosti, pa kada uđem u neku vezu, znaćete - poručila je ona.

KO JE KUM BRENE I BOBE?! Milijarder je zgrnuo bogatstvo nakon teniske karijere, a evo na čemu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ja

30.10.2021 08:56

Pa to neznaju ni tvoji najblizi a kamoli malo dete.