ŠIROKO Dara iskeširala 5.500 evra za novogodišnju haljinu!
Foto: Printscreen/instagram

Dara Bubamara očigledno nema probleme kao mnoge njene koleginice koje su zapale u finansijske poteškoće zbog toga što dugo nisu nastupale. Za razliku od njih, folkerka radi punom parom, te se kasa neprestano puni, pa i preliva. Zbog toga je odlučila da otputuje u Pariz i sebe časti novom garderobom, a pre svega da pazari novogodišnju toaletu koju je našla na internetu.

Kako smo saznali, ona je zbog ekskluzivnog komada iz limitirane kolekcije koji košta kao jednogodišnja plata prosečnog Srbina otputovala u Francusku gde se i sada nalazi.

- Dara je potpuno odlepila za uskom kratkom crnom haljinom sa kristalima dizajnerske modne kuće „Iv Sen Loran“, koja košta neverovatnih 5.500 evra! Pošto u Parizu postoji butik ove renomirane modne marke, a budući da je svakako planirala da otputuje zbog privatnih obaveza u grad u kojem je nekada živela sa bivšim suprugom i sinom, odlučila je da spoji lepo i korisno - ispričao je za Alo! izvor blizak novosadskoj pevačici.

ŠIROKO Dara iskeširala 5.500 evra za novogodišnju haljinu!

Instagram, Vladimir Marković

 

Ona je u Gradu svetlosti s naslednikom, a uskoro se vraća u Srbiju, gde je očekuju mnogobrojni nastupi koje je odavno zakazala.

 Ništa od preseljenja u Beograd

 

Informacija koja se pojavila u medijima, da je Dara Bubamara Srpsku Atinu zamenila srpskom prestonicom, ispostavila se netačnom jer, kako tvrdi naš izvor, folkerka nikada ne bi napustila Novi Sad.

- Zbog posla je često u Beogradu, ali mesto prebivališta neće menjati. Njoj se u Novom Sadu nalazi sve što joj je neophodno i sasvim je zadovoljna životom tamo - rekao nam je izvor.

- Pored toga što je u Pariz otputovala zbog skupocene toalete, ona je morala da produži svoj i Kostin pasoš, s obzirom na to da je on rođen tamo i francuski je državljanin - rekao nam je izvor.

Kada smo pozvali pevačicu za komentar, ona je kratko rekla:

- Uživam u gradu u kojem sam živela. Što se tiče šopinga, on je ovde uvek odličan, pa ništa manje ne očekujem ni ovoga puta - rekla nam je Dara kroz smeh i odbila da kaže koliko je para izdvojila.

BONUS VIDEO: 

BIKOVIĆ SVE ZBUNIO SVOJOM FOTOGRAFIJOM Komentari samo pristižu, a on obećao i nagradu, obožavateljke gotovo poludele!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nina

20.11.2021 09:47

Jeli to neka nova moda da se prave krmelje sa sminkom.