TO MI JE MNOGO NEKULTURNO! Katarina Živković otkrila koje pitanje može da je iznervira, a sa ovim njenim odgovorom složiće se sve žene u Srbiji!
Foto: Dejan Briza

Jedna od popularnijih pevačica mlađe generacije, Katarina Živković, gostovala je u emisiji Alo! Naslovna i tom prilikom se dotakla brojnih tema budući da se dugo nije eksponirala u javnosti.

Kakav naslov do sada nisi pročitala o sebi?

- Mislim da takav ne postoji jer sam do sada o sebi sve pročitala. Ono što se još nije pisalo o meni je samo to da sam, na primer, promenila pol.

Kakvu sliku o sebi želiš da pošalješ javnosti?

- Bitno mi je da se o meni piše, ali ne po svaku cenu. Maksimalno se trudim da svoj privatni život sačuvam za sebe i da novinarima dajem samo onoliko koliko ja želim. Ako oni uspeju da dođu do neke informacije mimo mene ili do nečega na šta ja ne mogu da utičem, onda je to druga stvar. Mediji su jako bitni za naš posao i usko smo povezani.

Kada bi ti mogla da napišeš neki naslov o sebi, kako bi glasio?

- Bazirala bih se isključivo na svoj posao, nastupe koji su posećeni i na svoje pesme, ali svesna sam da je to dosadno i da to nikoga ne zanima. Zato ja i ne pišem naslove.

Nerviraju te pitanja o udaji i deci?

- Svi ljudi koji zadiru u nečiju privatnost i postavljaju pitanja koja nisu na mestu me nerviraju. Svako od nas ima pravo izbora, mi sami odlučujemo šta ćemo raditi sa našim životom i kako ćemo ga živeti. Ta pitanja su generalno nekulturna, ne samo kada ih meni neko postavi, već bilo kome. Odakle vi znate da li neko nema decu zato što ne želi ili zato što, na primer, ne može?! Postavljanjem takvih pitanja možete nekoga u bolnu tačku da pogodite, zato se tako nešto ne pita.

Da li te je neko novinarsko pitanje posebno pogodilo?  

- Meni ne smeta ništa, možete da me pitate šta god želite, a na meni je da li ću odgovoriti ili ne.

TO MI JE MNOGO NEKULTURNO! Katarina Živković otkrila koje pitanje može da je iznervira, a sa ovim njenim odgovorom složiće se sve žene u Srbiji!

Foto: Dejan Briza

 

Pa da probamo onda, kada ćeš da se udaš i rodiš decu?

- Naravno da planiram i jedno i drugo, meni je to jedna od neostvarenih želja. Ali o tome neću pričati i neću to planirati javno. Na meni je kada ću se odlučiti na takav korak.

Hejteri su me zaobišli

To stanje si krunisala pesmom „Bogat život, skupa kazna“

- Tako je, to je jedna pesma na koju sam ja jako ponosna i za vrlo kratko vreme je postala hit. Komentari su super, iako sam očekivala hejterske komentare. Na moje veliko iznenađenje, nije ih bilo.

 Štedim pare, ali nisam bogata

Frapirala si javnost kada si izjavila da ne znaš šta ćeš sa parama i da ne želiš više ništa da radiš...

- Kada sam to izjavila bila sam sarkastična i ironična, to je moj pomalo čudan smisao za humor. Meni uvek treba para. Ja jesam ekonomična i veliki sam štediša, ali to ne znači da imam toliko para da ne znam šta ću s njima.

RASKINULI IVAN I MILIJANA?! Učesnica Parova ovim potezom jasno stavila do znanja šta se dešava u njenom životu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading