PLANIRAM DA KUPIM BRDO ALKOHOLA! Uraganke otkrile kako će provesti Novu godinu, a onda je Sanja šokirala izjavom i koje gaćice će obući!
MasanoriJošida/Alo!

Članice grupe "Hurricane" rade punom parom, a pored dve pesme koje su nedavno objavile, sada su odlučile da ponovo obraduju svoju publiku sa još dve nove numere, kao i ekskluzivnom linijom parfema i satova.

Ksenija,Sanja i Ivana unapred su zakazale novogodišnje nastupe, a za Alo! su otkrile koje su im želje za narednu godinu, kao i da li su sujeverne.

- Imamo zakazan nastup za doček i reprizu, ja inače ne kuvam i ne bavim se pripremom praznika, ali planiram da kupim brdo alkohola - kroz smeh je rekla Ksenija, pa dodala:

PLANIRAM DA KUPIM BRDO ALKOHOLA! Uraganke otkrile kako će provesti Novu godinu, a onda je Sanja šokirala izjavom i koje gaćice će obući!

MasanoriJošida/Alo!

 

- Ne znam da li je to istina, ali uvek ispoštujem običaj da u Novu godinu uđem sa crvenim vešom - otkrila je Kneževićeva i iznenadila koleginicu koja za ovaj običaj do sada nije znala.

- Za ovo prvi put čujem, ali baš ću probati. Ja se sve mislim domaćinke bele i to je to - šaljivo je, u svom fazonu, rekla Sanja koja se osvrnula na svoju doteranu liniju.

- Često mi govore da sam smršala, nisam, samo sam se izduvala. Periodično se napuhnem i ispuhnem, žene koje imaju problema sa štitnom žlezdom znaju o čemu pričam, često sam naduvena - objasnila je pevačica.

RASPADAMO SE! Atraktivne Uraganke progovorile o krahu grupe, a nakon puno spekulacija sada je sve jasno!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading