KIJA UPISUJE FAKULTET! Pevačica presekla, evo čime će se baviti u životu, a ovo je razlog njene iznenadne odluke!
ALO

Pevačica i pobednica prve Zadruge, Kristina Kija Kockar, otkrila je pratiocima na društvenim mrežama jedan detalj iz privatnog života.

Naime, ona je odgovarala na pitanja na Instagramu i priznala koji fakultet bi upisala.

KIJA UPISUJE FAKULTET! Pevačica presekla, evo čime će se baviti u životu, a ovo je razlog njene iznenadne odluke!

Printscreen

 

Pravni... Što i nameravam ali čekam da prestane ova "online" nastava jer mi je to potpuno glupo - rekla je Kija, a onda je usledilo i sledeće pitanje na konto toga.

- Što baš Pravni fakultet - pitali su Kiju.

KIJA UPISUJE FAKULTET! Pevačica presekla, evo čime će se baviti u životu, a ovo je razlog njene iznenadne odluke!

Printscreen

 

- To me je uvek zanimalo. Nisam upisala jer sam znala da moram da ostanem u Srbiji. Zato sam otišla u hotelijerstvo i to me je odvelo na prelepa mesta bas u pravom trenutku (za one koji su mi postavili pitanje za faks - ovo je odgovor). Dosta sam uz najboljeg druga naučila o pravu. Volim i politiku, psihologiju, ali i produkciju - odgovorila je Kija.

LJUPKI ISPALA BRADAVICA TOKOM NASTUPA! Pevači u šoku posmatrali Stevićevu na sceni!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Novosadjanin

03.02.2022 20:03

Evo nje za mesec dana sa diplomom.

Solo

03.02.2022 20:31

Kad Kija izadje na ispite sa otvorenim dekolteom i pokaze obdarenost prirode nema sumnje da ce da dobija "devetke" i "desetke"..A znanje...??? Ko sisa znanje kad imam diplomu ???

pera rogonja

03.02.2022 20:53

Moze da kupi diplomu u nekom malom gradu sa isturenim odelenjem pravnog fakulteta.Moze u Megatrendu.

Jana

04.02.2022 11:32

Šteta! Ovakva intelektualna gromada će bezveze gubiti vreme na pravnom fakultetu! Bolje da upiše nuklearnu fiziku ili medicinu ili arhitekturu! Mislim da ima potencijala jer iz priloženog se vidi da joj je IQ ravan broju dečjih ciciban cipelica!

Sena

05.02.2022 09:05

Malo je obrazovanih estradnih ličnosti ali Kija se izdvaja i svaka joj čast za razliku od nekih Luna ,Maja , Dalila koje su samo starletanke i veciti rijalti igraci!

Lucija

05.02.2022 09:49

Lipa nasa Kijica, angeo, karizmaticna,pametnica ,vidim ruzno komentiranje Luninih fanatika koji Jos nemogu prebolit Slobicu!Ocito da im smeta cura koja je znala radit u zrakoplovu ,zavrsit faks ,bit vridna a,ne ka'njihova starletanka Luna koja je znala bit jubavanica i koja ne zna tko je Tesla i koju znaju izdrzavat jer je plitkoumna i lijena -Rafarero rosero 🤣

Lucija

05.02.2022 10:05

Vridna nasa Kijica znala je zavrsit faks ,radit u zrakoplovu a,sto ne bi mogla zavrsit i drugi faks !Komentiraju ocito sujetni Lunini fanatici koji nemogu prebolit Slobicu!Kad moras zivit od netkoga jer si lijen i plitkouman ka'Luna moras bit samo vijecit rijalit igrac ,starletanka-Rafareo rosero!

Merima-Sarajka

05.02.2022 10:19

Bona Kija samo naprijed ,znamo mi da si vrjedna i pametna i ne cekas od nekoga kruva kao neki neradnici koji zive od rijalitija ! Dobrodošla u Sarajevo grad koji te voli i ceka tvoje pjesme ,nastupe !Ljepoto i pameti nasa!

Nidza

05.02.2022 12:30

Citam komentare hejtera koji su kupili diplome i tako pokazuju nemoc u odnosu na one koji vredno rade na sebi ,skoluju se i studiraju!Ne podrzavam nikoga ali iz sopstvenog iskustva mogu slobodno reći svaka cast onom ko zavrsi fakultet bavi se sobom a,ne drugima kao ovi hejteri koji po ceo dan sede i tipkaju reci sujete i mrznje!Dokle?