LUD PROVOD U BEOGRADU! Braća Dean i Dan Caten, osnivači brenda "Dsquared2", uživali u beogradskom klubu "Lafajet" (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Dean i Dan Caten, osnivači čuvene modne kuće Dsquared2, ponovo borave u Beogradu, a s obzirom da je naša prestonica širom sveta poznata po odličnom noćnom provodu, braća blizanci, rodom iz Toronta, uživali su sinoć u klubu Lafajet.

Braća blizanci iz Kanade, započeli su svoj modni put u Njujorku 1984. Osam godina kasnije, kanadski dvojac preselio se u Italiju sa svojim ciljevima usmerenim na stvaranje svog brenda. Kultni brend koji su osnovala braća Dean i Dan Caten, Dsquared2, predstavlja globalno prepoznatljivu mešavinu kanadske ikonografije i progresivnog italijanskog stila još od njihove prve revije 1995. godine.

Nose ga svi – od slavnih ličnosti kao što su Lenny Kravitz, Madonna i Rihanna do skandinavskih influenserki koje svakodnevno podižu lestvicu kada su u pitanju stil i potraga za novim autfit idejama. Brend je poznat po kolekcijama koje se poigravaju sa elementima pop kulture, besprekorno spajajući naizgled nespojive teme.

Očekujte stvari koji pršte od humora i posebne Dsquared² estetike. Braća Dean i Dan Caten, prvi put su posetili Beograd 2013. godine, kao saradnici popularne pevačice Bijonse, za čiju turneju su kreirali kostime.

Kako su Dean i Dan Caten provodili u noćnom klubu u Beogradu možete pogledati u videu na početku teksta. 

U MOJE VREME NISI SMEO GO NA BINU! Lepa Lukić otkrila koliko su strožija pravila bila nekad, a evo šta je bio glavni faktor!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading