VREDI STOTINE HILJADA EVRA! Ovo je luksuzni stan koji će Anastasija Ražnatović morati da napusti nakon raskida sa Đorđem Kuljićem! (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Anastasija i Đorđe su nakon pet godina zabavljanja juče stavili tačku na svoju ljubavnu priču. 

Razlog raskida je razdvojenost, ali i druge u ovom momentu nepremostive razlike.

Anastasija je odlučila da napusti njihovo zajedničko gnezdo budući da je taj stan pazario Đorđe Kuljić, pevačica se vraća u svoju vilu u Ljutice Bogdana u kojoj je do nedavno živela.

Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli.

Podsetimo, nedeljama unazad se u javnosti spekulisalo da su Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe Kuljić raskinuli ljubavnu vezu, a sve zbog toga jer su sve manje vremena provodili zajedno u Srbiji zbog odvojenih putovanja i poslovnih obaveza.

KOŠTA KAO ŠEST PROSEČNIH SRPSKIH PLATA! Seka Aleksić se pohvalila luksuzom i razbesnela javnost, komentari samo pljušte!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
lala

16.02.2022 14:47

Kullicu , bitango , sto si je zavlacio ?!

Darija

17.02.2022 19:52

Nije Anastasijev nego Kuljićev stan, tu je bila dok mu nije dosadila. Da je stan zajednički sigurno ga ne bi tako ladno napustila sa samo svojim stvarima. Estradnim facama ništa ne verujem. Mnogo lažu, preuvelučavaju, idealizuju, sve su one idelne, sve imaju princa na belom konju, sve se bude u krevetu punim laticama ruža, sve imaju idealne proporcije, sve su prelepe, face od kojih zastaje dah... jeste ali samo na internetu.

Miljana

18.02.2022 10:34

Novca imaju sigurno i previše oboje.

Дуле

18.02.2022 13:41

Тај стан је купљен за време трајања њихове ванбрачне заједнице па по закону представља заједничку тековину и требало би да га поделе. Можда не баш по 50% сваком као да су били у браку, али ако не могу о томе да се договоре треба да покрену парницу пред судом.