IMAM POBEDNIČKI TIM! Aca Lukas spreman za Evroviziju!
Printscreen

Pevač Aca Lukas gostovao je u emisiji "Moja pesma" na Hajp televiziji i otkrio kako se priprema za takmičenje izbor Pesme za Evroviziju.

Lukas važi za glavnog favorita za odlazak u Torino. Pemsa “OSKAR” je već osvojila srca publike, a Aca je spreman da pokaže Srbiji i svetu kako zvuči prava pobednička numera.

Ostalo je samo nekoliko dana do takmičenja, prpreme su u završnoj fazi. Lukas ističe da je sve spremno i da jedva čeka nastup:

-Ja sam uvek spreman, mi smo sve pripremili kako treba. Malo je neobično kada se pripremaš za jedan takav festival mora sve da bude na svom mestu, ima puno proba, snimanja, ali smo mi sve to sa lakoćom odradili.

IMAM POBEDNIČKI TIM! Aca Lukas spreman za Evroviziju!

Alo!/Vladimir Marković

 

Pesma “Oskar” nosi pobednički naziv i očekuje se veliki uspeh. Aca kaže da je zadovoljan pesmom i reakcijama publike. Poštuje sve takmičare koji učestvuju na ovogodišnjem festivalu i dodaje da su dobri pevači.

-Ispratio sam ko se sve prijavio za takmičenje. Neke poznajem lično, Tijanu Dapčević, Anu Stanić i Angelinu, znam i mnoge autore pesama. Čuo sam za Mariju Mikić i Saru Jo. Ima pesama koje mi se dopadaju, ali po svemu što sam čuo do sada moja pesma je najbolja – ističe Aca.

IMAM POBEDNIČKI TIM! Aca Lukas spreman za Evroviziju!

Foto: Printscreen/instagram

 

Lukas kaže da iza sebe ima jedan veliki tim ljudi na čelu sa producentom i menadžerom Sašom Mirkovićem u koga ima neograničeno poverenje i siguran je da je ovaj tim pobednički, jer Saša zna kako se pobeđuje i već je ostavrio uspeh za pamćenje sa Marijom Šerifović.

-Da nije bilo Saše Mirkovića ja se ne bih prijavio na takmičenje. Siguran sam u njega i znam kakav čovek vodi moj tim. Ono što je najbitnije, Saša neće dozvoliti da jedna mrlja padne na moju karijeru – kaže Aca.

Podsetimo, Aca Lukas nastupa u prvoj polufinalnoj večeri pod rednim brojem 11 na takmičenju izbor za Pesmu Evrovizije.

ŽENA MAČKA! Jovana Jeremić mamila uzdahe dubokim dekolteom i pokazala brutalnu liniju u crnoj koži! (FOTO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ja

26.02.2022 14:58

Jeste Aco pevac si veliki ali to nije za poznate to je za mlade nade da se oprobaju i probiju.