LUKAS OTKRIO MOTIVE ZA ODLAZAK NA EVROSONG! Pevač otvoreno o tome šta ga motiviše da predstavlja svoju zemlju na najvećem takmičenju!
Alo

Popularni folk pevač Aca Lukas takmiči se za odlazak na Evroviziju pesmom ''Oskar'', a sada je progovorio o svim detaljima kada je njegovo potencijalno učešće na prestižnom muzičkom takmičenju u pitanju.

- Ovo je drugi put da se takmičim negde. Lepa je priča, ima dobrih pevača, mnogi su se iznenadili. Na mlađima svet ostaje, ali mi ovo radimo sa nekom namerom, hoćemo u Italiju jer imamo plan i ideju da nešto tamo napravimo. Ne potcenjujem nikog drugog, ima i dobrih i loših pesama. Ono što sam čuo uglavnom su dobre pesme, a ima i gluposti, mislim da će biti interesantno na kraju - kaže Lukas.

- Ne mogu da opišem osećaj svoje sreće kad je Marija pobedila. Želja mi je da osetim da je neko srećan zbog mene u ovoj zemlji. Mi kao muzičari nemamo mnogo šanse da tako predstavljamo svoju zemlju. Ovo je priča gde će naša nacija da stoji ispred televizora i da navija za tebe kao da igraš neku bitnu utakmicu. Meni je cilj da odem. To je put koji moraš da prođeš, ne potcenjujem učesnike, niti to takmičenje, ali da bih otišao tamo, moram da prođem ovo - rekao je folker.

KATARINA GRUJIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON POROĐAJA! Evo gde je otišla i šta radi popularna pevačica

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Milan Maricic

28.02.2022 20:38

Kad smo sprdnja od drzave,moze i Lukas da na predstavlja. Misli ako je pobedio italijan sto vuce belo,pa nema boljeg onda za Srbiju od njega. Strasno majke mi...