TRUD SE BAŠ ISPLATIO! Nakon skandala zbog elitne prostitucije, Šavija pokazala čime se bavi! (FOTO)
Printscreen/KurirTelevizija

Nekadašnja rijalitija učesnica Nataša Šavija (34) je na društvenoj mreži Instagram pokazala kako trenutno izgleda njen budući dom.

Ona je, između ostalog, snimila i kako će izgledati gostinska soba, kao i garderober od tri metra u dubinu, kako je navela.

- Moj budući dom! Već ga volim i ne mogu da dočekam da bude gotovo! Stan nije dolazio u obzir, jer ih ne podnosim, kuća je dom - rekla je ona i dodala:

- Sama sam pravila plan i sve osmislila (tata je vodio organizaciju majstora, materijala...) i jedva čekam da dođe onaj deo za uređivanje, i to sam već smislila - istakla je ona.

- Mnogo truda, nerviranja, cimanja, počevši od samog traženja placa, pa na dalje... Ali će se isplatiti! Sve za šta se založim, to i zavolim i sigurna sam da će ovo biti moj sopstveni, pravi mali hram - napisala je Nataša.

TRUD SE BAŠ ISPLATIO! Nakon skandala zbog elitne prostitucije, Šavija pokazala čime se bavi! (FOTO)

Printscreen/KurirTelevizija

 

Šavija je, podsetimo, pre dva dana prokomentarisala navode o hvatanju u gore pomenutoj akciji oko prostitucije.

- Ja tek sad vidim da sam uhapšena i u bekstvu! Možda sam u zatvoru, a haluciniram da sam kući, evo ne znam. Ovo neko baš lepo hapšenje. Pijem kafu, gledam "Zadrugu"... - kazala je tad na društvenim mrežama.

NEDA UKRADEN U ZAGRLJAJU SA VOLJENIM MUŠKARCEM! Pevačica privatni život čuva od očiju javnosti, a ovim potezom sve šokirala! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading