BIVŠA MISICA NAKON SKANDALA SA PROSTITUCIJOM BEŽI U ITALIJU! Dajana spas od sramote pronašla kod njega, odmah kupila avionsku kartu i napušta Srbiju!
Foto: Printscreen/instagram

Slavica Tripunović Dajana, koja je privedena prošle nedelje zbog bavljenja prostitucijom, odlučila je da se privremeno skloni i ode iz Srbije. Bivša misica ne može da podnese pritisak javnosti, zbog čega je kontaktirala sina koji živi u Italiji i već bukirala avionsku kartu.

Otkako je u medije dospela vest da je Dajana uhapšena zbog bavljenja najstarijim zanatom, ona je očajna. Sve oči javnosti su uprte u nju, prati se svaki njen korak, a novine i portali ne prestaju da pišu o sramoti bivše misice. Zbog toga je odlučila da privremeno ode iz Srbije i to u Italiju gde njen sin živi. 

BIVŠA MISICA NAKON SKANDALA SA PROSTITUCIJOM BEŽI U ITALIJU! Dajana spas od sramote pronašla kod njega, odmah kupila avionsku kartu i napušta Srbiju!

Foto: Printscreen/instagram

 

Preporučujemo: Dijagnoza Brusa Vilisa bila je ŠOK za njegovu MLADU suprugu: "Znali su da se njegovo zdravlje može pogoršati, a deca su im još uvek MALA "

Kako izvor blizak Dajani navodi, ona je već kontaktirala naslednika koji ju je pozvao kod sebe na nekoliko nedelja. Već je kupila avionsku kartu, spakovala je stvari i ostalo joj je da pokupuje neke stvari potrebne za put, a u toku ove nedelje će otputovati.

U prilog tome govori i paparaco od pre dva dana, kada je Dajana zatečena u jednoj menjačnici u Surčinu, gde je razmenjivala novac. Kada je ugledala novinare, misica je samo prošla spuštene glave, ne želeći da razgovara.

Inače, Dajana je pre nekoliko godina započela gradnju velelepne kuće u Surčinu u kojoj je trebalo i da živi. Međutim, pošto se njen sin preselio u Italiju, ona je shvatila da u toj vili ne želi da boravi sama i da je prevelika za njene potrebe, pa je došla na ideju da jedan deo te nekretnine adaptira i pretvori u motel.

DUŠICA GRABOVIĆ ČUVA SVOJE EKSPLICITNE SNIMKE! Pevačica šokirala svojim objašnjenjem: Ne daj Bože da ugleda svetlost dana!

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading