SVE POPULARNIJA NA MREŽAMA ČOLINA ĆERKA UNA Zdravko Čolić iskreno o privatnom životu: Ne mešam se u to
youtube/instagram

Legenda zabavne muzike, Zdravko Čolić, koji je pre nekoliko dana održao veličanstveni koncert u rasprodatoj areni u Koprivnici, progovorio je o svojim životnim izazovima, ćerkama, željama i očekivanjima.

Za Čolu se uvek traži karta više, pa je tako bilo i ovog puta u Hrvatskoj, a pevač se raduje narednim koncertima u regionu i druženju s publikom. Za HRT je otkrio i nekoliko detalja iz privatnog života, a pričao je i o svojim naslednicama.

SVE POPULARNIJA NA MREŽAMA ČOLINA ĆERKA UNA Zdravko Čolić iskreno o privatnom životu: Ne mešam se u to

Promo

 

Za Unu (21) je poznato da je veoma aktivna na društvenim mrežama, a pevač je otkrio još neke detalje o svojoj starijoj ćerki.

- Una voli to tako. Vrlo je druželjubiva i komunikativna, tako da joj to verovatno znači. To su te godine u kojima smo svi imali neke opservacije, fantazije i slično.Ja se ne mešam. Kada bih ušao u to, verovatno bi mi nešto zasmetalo, tako da ne ulazim - iskren je Čola. 

Pročitajte još: Nesvakidašnja LJUBAVNA priča najsujevernijeg srpskog pisca: Verovao je da ga je sudbina spojila sa MORNARKOM sa kojom ga je smrt rastavila

Po pitanju svog privatnog života, vrlo je suzdržan. Sa suprugom Aleksandrom prošle godine je proslavio 20 godina braka i osim Une imaju i ćerku Laru, a, kao i svakom ocu, priznao je da su ćerke njegova slabost.

Jednako je uspešan kao i nekada, ne posustaje i ne prestaje da oduševljava publiku, a istakao je da se tajna uspeha krije u Božjoj volji, kao i da ima poneku neostvarenu želju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

- Neostvarenih želja ima puno, ali što se tiče karijere, to je neka pesma koja bi bila na svetskim top listama. Što se tiče ostalog - to je da poživim. Život me ne miluje, on me gura u razne suprotnosti, a brdo suprotnosti rađa i kvalitet - rekao je Zdravko Čolić. 

 

Veliki značaj pridaje sportu, pa je i dalje u odličnoj kondiciji, opušta se kada mu je lepo i kada je s prijateljima, a na poslovnom polju je uvek disciplinovan.

Čuveni i omiljeni Čola će 30. maja napuniti 71 godinu.

DARKO LAZIĆ NAKON SASLUŠANJA Pevač je dao izjavu kod sudije za prekršaje, a njegov potez u kolima šokirao je sve

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading