SNAJKA I ZAOVA U PROVODU Anastasija i sestra Nemanje Gudelja nikad provokativnije, spremne za izlazak, a izgledom oduzimaju dah (FOTO)
Printscreen

Anastasija Ražnatović ne krije da uživa u društvu sestre svog novog izabranika, Vanje Gudelj, a sada je novom objavom na Instagramu sve oduševila.

Naime, mlada pevačica je ponovo otputovala u posetu svom dragom, a dok se spremala za izlazak pridružila joj se i njegova sestra koja nije krila da Ražnatovićevu obožava. One su pozirale u ogledalu i provokativnim stajlinzima budile maštu jačem polu.

Verujemo da im se u nekom trenutku i sam Nemanja Gudelj pridružio, a provod je, sudeći po objavama, bio odličan.

Pročitajte još: Udala se MARINA ĆOSIĆ: Glumica se venčala u VEOMA SMELOJ venčanici koja obara s nogu, prve asocijacije su STRAST i SEKSEPIL

Podsetimo, Anastasija je nedavno stavila tačku na svoju vezu sa mladim biznismenom, Đorđem Kuljićem, sa kojim je i živela u stanu na Dorćolu.

HIT VIDEO ISPLIVAO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Viki Miljković u elegantnoj haljini sprema roštilj i vrišti 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
mile

02.05.2022 12:18

Gudelju savet:odmigolji od ove avanturistkinje! Što joj je bila majka,to je čerka! Ova kalaštura,nije mogla ništa drugo nego da od detinjstva uči samo da bude kalaštura,i da iz kreveta jednog ide u krevet drugom. Tipična kamenjarka! Nek se momci uče,dobra je za moral,njoj dobro,a ovima još bolje!