BIO JE ZVEZDA RIJALITIJA "KAFE ZALE" Iliju Boksera svi znaju po ovoj čuvenoj rečenici, a kafana u Krnjači je zbog njega postala popularna
Printscreen

Vest da je jedan od prvih članova rijaliti programa "Kafe Zale", u formi Jutjuba, Ilija Bokser preminuo posle teške bolesti sve je rastužila jer je on bio jedan od najomiljenijih članova ove grupe.

Naime, Ilija je u popularnom Jutjub rijaiti šou uvek bio veseo, srdačan, spreman za provod, šalu, ali i piće.

BIO JE ZVEZDA RIJALITIJA

Printscreen

 

Čuvena je njegova rečenica. "Šta radimo sad, u**ravamo se", kada je popio litar pelinkovca na eks. Ilija je o svojim zdravstvenim problemima otvoreno pričao, a pre samo tri nedelje, pozdravio je svoje fanove, kratkim videom.

- Kao što vidite živ sam. Veliki pozdrav za sve fanove. Bio sam sprečen da snimam zbog zdravstvenih problema. Imao sam tumor na mozgu, operacija je uslepa. Nokautirao sam ga. biće u**ravanje dalje. Malo sam se ugojio - poručio je on tada.

Kako je sam ispričao, Ilija je navodno imao tumor na mozgu, ali i rak pluća, a nažalost, na kraju je izgubio najtežu borbu.

BIO JE ZVEZDA RIJALITIJA

Printscreen

 

Ilija je krajem decembra snimio video za svoje fanove u kojem je saopštio da su mu nakon dijagnostikovanog karcinoma pluća, lekari otkrili da je bolest uzela maha, te da je metastazirala i na mozak.

Kako se može videti u videu, dobar duh i vedrina ga nisu napuštali ni tada, te se našalio sa svojim fanovima da će se nakon operacije opet priključiti dobro poznatoj ekipi i da će nastaviti da posećuje omiljenu lokalnu kafanu u Krnjači.

Kako je Ilija Bokser, ali i cela ekipa "Kafe Zale" postala pravi fenomen na društvenim mrežama?

BIO JE ZVEZDA RIJALITIJA

Printscreen

 

Sve je počelo pre više od tri godine, tako što je konobar i vlasnik malog lokala u Krnjači povremeno snimao goste i postavljao te snimke na Instagram. Lajk po lajk, šer po šer, danas imaju više od 100 hiljada pratilaca na društvenim mrežama, redovni gosti su postali zvezde, a lokal se proširio.

Koncepcija ove stranice je sledeća: Ljudi iz celog sveta šalju novac za Avdulja, Iliju Boksera, Darkića Narkića, Zeku i druge, uz napomenu šta treba sa tim parama da se uradi: da se napiju, obuku, snime spot ili, recimo, kupe prasiće za svoju farmu.

Ilija Bokser bio je defitivno jedan od omiljenijih likova ove ekipe, jer kako se može pročitati u komentarima ispod objave da je preminuo, uvek je bio nasmejan, pozitivan i vedrog duha.

MOLIM VAS, NE MOGU VIŠE DA PRIČAM Oglasio se Knez nakon zvaničnog raspada grupe Hurricane, spomenuo i ćerku Kseniju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading