HYPE PRODUKCIJA DANAS SLAVI DRUGI ROĐENDAN Ovim lepim povodom oglasili su se Saša Mirković i pevačica Kija Kockar (VIDEO)
Foto: Ataimages

U ove dve godine, Hype televizija, Hype produkcija i Hype portal ostvarili su rezultate kojima mogu da pozavide i neke velike medijske kuće.

Pod dirigenstkom palicom najuspešnijeg producenta i menadžera na Balkanu Saše Mirkovića, Hype kolekriv gradi svoj put dobrom i kvalitetnom muzikom, serijama i filmovima, kvalitetnim emisiijama i dnevnim sadržajima.

HYPE PRODUKCIJA DANAS SLAVI DRUGI ROĐENDAN Ovim lepim povodom oglasili su se Saša Mirković i pevačica Kija Kockar (VIDEO)

Alo

 

Hype produkcija u svom jatu ima najveću muzičku balkansku zvezdu Acu Lukasa, ali i najveću zvezdu mlađe generacije Kiju Kockar. Hype je prva televizija koja je pokrenula novi trend na našem medijskom nebu, da popularne internet zvezde rade kao voditelji na televiziji, niko to pre Hajpa nije uradio.

Pročitajte još: Bila je TITOVA PIONIRKA: U školskim danima je izgledala kao DEČAK, danas je prelepa i CENJENA pavačica iz regiona

Ovim povodom na društvenim mrežama oglasili su se Saša Mirković i pevačica Kija Kockar.

- Srećan vam svima dan Svetog Vasilija Ostroškog, a članovima Hype produkcije i Hype televizije srećan 2.rodjendan. Srećan sam što smo za ovako kratak period postali najbrže rastuća produkcija u regionu a da nismo još ni prohodali. Hvala svima koji svojim radom doprinose da se Hype razvija sve brže. Od danas hodamo…. - napisao je Mirković na svom Instagram profilu.

Kija Kockar je čestitke podelila na svom Tviter profilu. 

NIKO IH NE BI PREPOZNAO Brak im traje 25 godina, a ovako su izgledali na početku, isplivala nikad viđena fotka poznatog para

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ana

13.05.2022 07:09

Srecno Hype TV produkciji ,srecno Kiki ,volimo te !Srecno ti bilo na brendu MejDejz,❤️