ONI SU MI BILI NAJVEĆA PODRŠKA Veliki intervju Konstrakte nakon povratka iz Torina (VIDEO)
Foto: Ataimages

Iako nije odnela pobedu na takmičenju za najbolju pesmu Evrovizije, Ana Đurić Konstrakta uspela je nemoguće, da ujedini region pesmom i osvoji srca publike. Njena pesma „In corpore sano“ postala je pravi hit, a pored domaćih javnih ličnosti, srpskoj predstavnici podršku su pružile i inostrane zvezde.

Nakon finalne večeri, pevačica je kao petoplasirana danas u prepodnevnim časovima sletela na Aerodrom „Nikola Tesla“ sa srpkom delegacijom, a mediji, fanovi i zaposleni dočekali su je gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

O utiscima iz Torina, rezultatima koje je postigla, kao i niskom ocenom stručnog žirija, Konstrakta je bez zadrške govorila za Alo!.

- Osećam se lepo, bilo je napeto u prvoj polufinalnoj večeri, što ste verovatno i ispratili, ali dobro je bilo na kraju - rekla je zadovoljno Konstrakta, pa prokomentarisala svoj plasman.

ONI SU MI BILI NAJVEĆA PODRŠKA Veliki intervju Konstrakte nakon povratka iz Torina (VIDEO)

Foto: Ataimages

 

- Nisam očekivala da ću biti peto mesto, pogotovu posle glasova žirija. Publika me iznenadila i suma sumarum, dobro smo prošli. Imala sam peh kada mi je spala bubica tokom nastupa, tokom svih proba smo je lepili, čupali su me i čupali i kad je došlo do finalne večeri, rekli smo : „ Ma ne moramo da je lepimo danas“, i onda je spala - objasnila je pevačica kako je došlo do incidenta na sceni, pa priznala da je tokom izvedbe pesme na velikoj evrovizijskoj bini imala veliku tremu.

- Imala sam tremu, mislim da se to i videlo. Kada sam sela na onu stolicu srce mi je malo jače kucalo nego što treba, zbunila sam se, ali kasnije sam se snašla i sve je bilo super. Nisam razočarana ni glasovima žirija, mislim da smo postigli veliki uspeh, drago mi je što ova pesma ima viralni potencijal. Tokom proba, nakon nekog vremena su mnogi izvođači, pa čak i kafe kuvarice, naučili našu koreografiju - ispričala je Ana i otkrila da joj pored sve podrške, najviše znači ona koju joj njeni sin i ćerka pružaju.

ONI SU MI BILI NAJVEĆA PODRŠKA Veliki intervju Konstrakte nakon povratka iz Torina (VIDEO)

Foto: Printscreen/RTS

 

- Deca su me podržavala, rekli su mi: „Mama, kidaš!“. Jedva čekam da odem kući i da ih zagrlim. Sada neko vreme umetnica planira da bude nevidljiva. Nestaćemo na neko vreme kako bismo se sabrali i prepustili drugim stvarima - zaključila je Konstrakta.

 

Najveću podršku su nam pružili susedi

Konstrakta je istakla da je ponosna na podršku koju je dobila od okolnih zemalja.

- Osetila sam najveću podršku od naših suseda. Dobili smo i od Hrvatske i od Crne Gore 12 poena, to je jako lepo. Za SMS glasanje ne znam, dali su nam ukupan broj, nemam uvid koja je zemlja kako glasala - poručila je ona.

ONI SU MI BILI NAJVEĆA PODRŠKA Veliki intervju Konstrakte nakon povratka iz Torina (VIDEO)

Foto: Alo.rs

 

 Beogradske komšije su me dirnule

Konstraktine komšije organizovali su da finalno veče Evrovizije gledaju zajedno, ispred zgrade, kako bi podržali svoju upravnicu zgrade.

- Jako me je dirnulo što su organizovali  gledanje Evrovizije ispred zgrade, baš su carevi. Oduševila sam se tim gestom - rekla je pevačica.

 

Jedva čekam da jedem kuvanu hranu

Tokom boravka u Torinu, Đurićeva se požalila na hranu, a sada je priznala da su joj nedostajali srpski specijaliteti.

-Jedva čekam da jedem kuvanu hranu - rekla je ona.

OTKRIVAMO ZBOG ČEGA SE LAUŠEVIĆ VRATIO U SRBIJU Glumac uslikan na beogradskom Aerodromu, sada je sve jasno

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading