GREBALA I DAVILA ME JE! Marko Bulat izneo šok detalje porodične drame
Printscreen

Pevač Marko Bulat posle skandala i tuče sa suprugom Marijom Bulat posle tri dana ćutnje oglasio se i otkrio šta se dešavalo neposredno pre nego što ga je supruga napala.

- Nisam u određenom trenutku legao pored nje da je uspavam u tim bolovima i muci koju ona ima. "Pomozi mi, uspavaj me, boli me", tražila je, otkrio je razlog svađe Marko Bulat.

GREBALA I DAVILA ME JE! Marko Bulat izneo šok detalje porodične drame

Foto: Alo/ilustracija

 

- Nisam valjda uspeo da je uspavam, da budem adekvatan, da je smirim, da joj kažem da će sve biti u redu. Taj dan je saznala da ima još jedno oboljenje - vaskulitis, propali krvni sudovi. Saznanje da ti imaš tako nešto, sada ja hoću da kažem da ne znam da je li iz te muke tako nešto neko uradio, a ja sam u tom nabijenom osećaju, afektu, svašta mi je rečeno, to prijavio-  otkrio je pevač zašto je prijavio nasilje.

GREBALA I DAVILA ME JE! Marko Bulat izneo šok detalje porodične drame

Alo

 

- Moja supruga je u vrlo lošem zdravstvenom stanju, nije mi nanela teške telesne povrede. Nije me udarila bejzbol palicom, samo me je grebala, davila", rekao je Bulat u Novom jutru, i poručio da mu je najvažnije da se zna da nije istina da je uhvatio ženu kako se drogira, kako su neki mediji preneli.

Podsetimo, Marko je u četvrtak prijavio suprugu zbog nasilja u porodici, kojoj je izrečena mera zabrane prilaska i udaljenja iz kuće u trajanju od 48 sati.

NIJE POKAZAO KAJANJE! Goca Šaulić reagovala na smanjenje kazne Šabanovom ubici

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading