DAMA OD SKANDALA DOŽIVELA NERVNI SLOM Ana Nikolić napala Rastu zbog Nataše!
Foto: Ataimages

Isprovocirana naslovima da je reper Stefan Đurić Rasta svoj život promenio iz korena, njegova bivša supruga Ana Nikolić oplela je po njemu i nazvala ga neodgovornim ocem pa najavila da će u javnost izneti sav prljav veš o njemu i njihovom odnosu.

„Ovaj ’veliki otac’ moraće da snosi konsekvence za sva ’zlodela’ koja je počinio meni kao Tarinoj majci kao i Tari! Od danas u lajvu idu sve istine - kratko, ali besno napisala je Nikolićeva na Instagramu gde je prati pola miliona ljudi.

DAMA OD SKANDALA DOŽIVELA NERVNI SLOM Ana Nikolić napala Rastu zbog Nataše!

Foto: Ataimages

 

Od izvora bliskog nekada velikoj i uspešnoj ženskoj zvezdi, Alo! dolazi do saznanja šta ju je navelo na ovakav vid ponašanja.

- Ana je mesecima u specifičnom stanju kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Iako je u poslednji album uložila mnogo novca i truda, on joj se nije isplatio onako kako je želela - počinje izvor, i dodaje:

- Tokom godine je doživela nekoliko ozbiljnih blamova, a sve češće se druži sa čašom, pa je to navodi na ovakve ispade.

DAMA OD SKANDALA DOŽIVELA NERVNI SLOM Ana Nikolić napala Rastu zbog Nataše!

instagram Ana Nikolić

 

Izvor kaže da je okidač za ovu nimalo lepu objavu bio nastup Nataše Bekvalac i Stefana Đurića u Francuskoj.

- Rasta je nedavno u Parizu nastupao sa Natašom Bekvalac jer imaju duet „Izdaleka“, pa je taj vid saradnje bio i više nego logičan, ali kada je to saznala i kada je videla odjek u medijima, Ana je bukvalno poludela. Neosnovani pik na Bekvalčevu ima otkako su snimili duet, ali ovo je sada bila kap koja je prelila čašu. Bukvalno je doživela i mali nervni slom, jer se setila kako je ona nekada nastupala s njim, a to ju je vratilo u vreme kada su se upoznali i kada je počela prvo njihova poslovna saradnja, a potom i emotivna veza. Ana se sveti Rasti jer misli da je dužan da joj pomaže u karijeri i vrati je na ono mesto koje je nekada imala. Često apostrofira kako je ona majka njegovog deteta i kako su zbog toga večno vezani uprkos tome što su se razveli. Tvrdi da on ne vodi računa o njoj i njihovoj ćerki, a zapravo je samo u teškim finansijskim problemima jer ne nastupa kao nekada, što je propraćeno i hroničnim nezadovoljstvom životom koji živi - završava izvor za Alo!.

DAMA OD SKANDALA DOŽIVELA NERVNI SLOM Ana Nikolić napala Rastu zbog Nataše!

Foto: ATA Images

 

Povodom Aninih javnih pretnji kao i najave raskrinkavanja, reper se oglasio za Alo!:

- Ana i ja smo u kontaktu koliko je potrebno oko deteta. Na sve drugo nemam komentar niti ću se oglašavati tim povodom - kratak je bio reper, a nama i njemu samo ostaje da vidimo da li će Ana najavljeno početi da sprovodi u delo.

Tajno venčanje i javni razvod

Reper Stefan Đurić Rasta i pevačica Ana Nikolić su se jula 2016. godine venčali u tajnosti, daleko od medija. Njihovu ljubav otkrio je tada reperov saradnik Đole Đogani. Njihov brak nije dugo potrajao. Pevačica i reper su nakon nešto više od godinu dana, a samo tri meseca nakon rođenja ćerke Tare, odlučili da na tu zajednicu stave tačku. Kako su tada mediji prenosili, Ana je bila ta koja je presekla jer, navodno, nije više mogla  da trpi suprugova česta odsustva kao i poroke po kojima je tada bio poznat. Zbog nesuglasica koje su supružnici imali, Ana se našla u žiži javnosti kada je uništila Rastin luksuzni automobil.

NAPRAVILA HAOS Tea Tairović mešala kukovima na bini, pa priznala ovo

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading