MISTERIJA SORAJINE NESREĆE Starleta se ne nalazi ni u jednoj hrvatskoj bolnici, nema podataka o saobraćajnoj nezgodi
Foto: Printscreen/instagram

Vest da je Soraja Vučelić navodno u subotu doživela stravičnu saobraćajnu nesreću na granici sa Albanijom, u kojoj je povredila vrat, polomila rebra i dobila unutrašnje krvarenje, uznemirila je region.

Izvori bliski starleti govorili su kako je ona u kritičnom stanju, te da je zbog povreda morala da ide na operacije. 

Međutim, do preokreta je došlo kada su mediji kontaktirali sa tri najveće državne bolnice u hrvatskoj prestonici: Kliničko-bolničkim centrom u Zagrebu (poznatijim kao Rebro), KBC Sestre milosrdnice u Vinogradskoj ulici, kao i sa KC Dubrav. Na iznenađenje novinara, zaposleni su rekli da se osoba pod njenim imenom i prezimenom ne nalazi u ovom trenutku na lečenju u nekoj od tih ustanova.

MISTERIJA SORAJINE NESREĆE Starleta se ne nalazi ni u jednoj hrvatskoj bolnici, nema podataka o saobraćajnoj nezgodi

Foto: Printscreen/instagram

 

Ono što takođe prestavlja misteriju gde se sada nalazi Soraja i u kojoj bolnici je operisana je i činjenica da ni hrvatski mediji ne znaju ništa o ovom slučaju, osim onoga što prenesu iz pojedinih medija iz Srbije.

Prostom pretragom ni na relevantnim albanskim sajtovima nema izveštaja vesti o ovoj navodnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila, kako su pisali mediji, kada je u njen automobil direktno udario kombi. Poslednja vest o Soraji na albanskim portalima izašla je davne 2014. godine.

Podsetimo, prema pisanju pojedinih srpskih medija, od siline udarca, džip od 190.000 evra je bio smrskan, a nju i drugaricu su iz kola vadili vatrogasci. Ona je sa Kosmeta krenula ka Albaniji, a potom je planirala da otputuje u Holandiju, pa u Nemačku. Društvo koje ju je čekalo u Amsterdamu zabrinulo se što im se Soraja ne javlja, ne znajući da je imala težak udes.

PAPRENI HONORARI Pevači zakazali nastupe za Novu godinu, ova zvezda će uzeti čak 100.000 evra!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading