FUKARA NIJE UBILA VUKA Baja Mali Knindža napunio "Spens" (VIDEO)
Foto: Alo ilustracija

U punoj hali "Spens" Baja Mali Knindža je uspeo da dokaže da negativna kampanja pojedinih "domaćih" i hrvatskih medija nije mogla negativno da utiče na prodaju karata. Takođe, pojedini bivši i sadašnji političari koji su pokušali da jezikom mržnje zaustave Bajin nastup, sada bi mogli da se pokriju ušima.

Baja je izašao na binu uz zvuke violine, kojom je samouvereno vladala Jovana Simović, i pesme "Ptico moja, bjeli labude". Pevača je pratila grupa Minđušari.

 

 

Hitovi su se ređali kao na traci, a Baja Mali Knindža otpevao je za publiku i stare pesme koje ne izvodi tako često, poput pesama "I kad budem umirao sine", "Danijela"...

Kao što je Baja i obećao pre nastupa, a i bilo je očekivano, na koncertu nije bilo nikakvih neprimerenih poruka, a veliki krajiški skup je protekao bez ijednog incidenta.

 

 

Veliki uspeh Bajinog koncerta oduševio je i njegove brojne poštovaoce koji su i sami bili i vređani su od strane mnogih kojima se nije dopalo što će Knindža nastupiti u Novom Sadu, te su punu halu doživeli i kao svoju pobedu.

Iako pesma kaže da "bi svaka fukara da ubije vuka", sinoć u Novom Sadu Baja je dokazao da "dinarsko srce ne da se lako".

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading