NIKADA SE NISAM UZVEZDIO Saša Popović otkrio ključ uspeha, priznao ko mu je dao savet zlata vredan
Pink printskrin

Saša Popović, prvih put nakon osam godina, kročio je u zgradu televizije Pink i gostovao u "Premijera Vikend Specijalu", te je progovorio o povratku Granda, svojim impresijama o nastavku saradnje, ali i svojim počecima.

Česta tema domaćih medija jeste promena pevača nakon vrtoglavog uspeha, te je Popović progovorio o svojim prvim koracima na estradnom nebu, ali i priznao od koga je naučio da je skromnost zapravo najvažnija.

NIKADA SE NISAM UZVEZDIO Saša Popović otkrio ključ uspeha, priznao ko mu je dao savet zlata vredan

Printscreen

 

- 1982. godine, upoznao sam Raku Đokića, najveći estradni menadžer svih vremena, o njemu sam mnogo pričao. Slatkom grehu je puno pomogao i davno me je naučio pravim merama vrednosti. Govorio je: 'Samo ostanite baš takvi, kakvi ste došli iz Novog Sada, Titela, ostanite takvi kakve sam vas upoznao'. I dalje pamtim taj savet, nikada se nisam 'uzvezdio'. Uvek sam bio, pa i prema pevačima, kao drug, savetodavac, prijatelj, a ne kao neki direktor. To je i moja poruka za Zvezde Granda, ostanite isti kao što sam vas upoznao na Audiciji, verujte mi to je najpametnije i najbolje - govorio je Popović.

SLAVLJE ZA SVE PARE Ana Bekuta zapevala na slavi Novaka Đokovića (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading