UPRAVO OBJAVLJENE VESTI IZ DOMA SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Za sve je kriv on, SVI SU NA NOGAMA! (FOTO)
Ataimages

Poznato je da je Snežana Đurišić baka četvoro unučića. Teodora, Luka, Lana i Miloš njen su centar sveta i razlog za radost, te pevačica sve čini kako bi im ljubav uzvratila.

Snežana poštuje granice koje su naslednicima postavili roditelji, njen sin Marko i ćerka Marija, istovremeno nije tajna da na sve načine nastoji da unucma ulepša detinjstvo, pruži pažnju, ljubav, zagrljaj pa i utočište od svih problema. Budući da ćerkina deca žive sa njom u Americi, pevačica je nenamerno više okrenuta sinovljevoj mezimici i mezimcu. Unuka i unuk Snežane Đurišić, Markovi naslednici, gaje posebne emocije prema folk zvezdi, koja im je budući da je on dugo bio u zatvoru, zamenila jednog roditelja na neko vreme.

Potpuno se Snežana, zajedno sa njihovom majkom, fokusirala na vaspitanje mališana. Pričalo se da su snaja i unuci čak neko vreme i živeli sa njom u velikoj kući, te ne čudi što je danas ona posebno ponosna na njihove uspehe, diplome, pehare...kao i što vrlo intimno doživljava njihove poraze. Na svu sreću onih lepih stvari je mnogo više, a jednu od njih Snežana je poverila pratiocima na "Instagramu".

UPRAVO OBJAVLJENE VESTI IZ DOMA SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Za sve je kriv on, SVI SU NA NOGAMA! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram

 

Naime, unuk Snežane Đurišić, Miloš Gvozdenović napunio je 17 godina, čime se estradna umetnica pohvalila rečima:

- Pre 17 godine je porodica Gvozdenović dobila još jednog naslednika, a ja unuka zdravog i prelepog Miloša. Srećan ti rođendan Miško - napisala je pevačica u opisu fotografije na kojoj zgodni momak pozira, što je podstaklo brojne komentare. Retki su on koji nisu primetili koliko je unuk Snežane Đurišić zgodan, a bilo je reči i o tome koliko liči na oca.

NJEGOVA PORODICA OBELEŽENA JE SKANDALIMA, ON HARAO U KRIMINALU: Raspala mu se porodica, žena ga javno urnisala, evo kako danas izgleda! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading