UHVAĆEN! POGLEDAJTE ŠTA MIROSLAV ILIĆ RADI PRED VEČERAŠNJI KONCERT: Spektakl samo što nije počeo, očekuje se noć za pamćenje! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Sve je spremno za početak spektakularnog koncerta Miroslava Ilića povodom proslavljanja 50 godina karijere, a mi vam ekskluzivno donosimo kadrove sa lica mesta.

Najveće hitove Miroslava Ilića će obožavaoci moći da slušaju večeras i sutra od 20 časova u Štark Areni, a karte su rasprodate u rekordnom roku.

Ansambl uvežbava numere najvećeg barda domaće muzičke scene, dok on sa Alo! još jednom prolazio kroz halu da vidi da li sve prolazi po planu, a nakon toga je rešio da se odmori u bekstejdžu kako bi potpuno bio spreman za večerašnji spektakl.

UHVAĆEN! POGLEDAJTE ŠTA MIROSLAV ILIĆ RADI PRED VEČERAŠNJI KONCERT: Spektakl samo što nije počeo, očekuje se noć za pamćenje! (FOTO)

Foto: privatna arhiva

 

Po svemu sudeći čeka nas noć za pamćenje, a posebno se ističe i jedinstvena bina.

Pred sam početak koncerta oglasio se i Saša Mirković, koji je inače bio na čelu organizacije zlatnog jubileja, a sada je podelio i snimak sa generalne probe i istakao da je sve spremno za večerašnji nastup.

ĐORĐE DAVID URNISAO KOLEGE IZ ŽIRIJA ZVEZDE GRANDA Brutalno OPLEO po njima, a evo šta je rekao za Cecu Ražnatović!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading