BILI SU MU CENTAR SVETA Siniša Mihajlović je imao šestoro dece: ŽIVEO JE ZA SVOJU PORODICU
Foto: Printscreen/instagram

Umro je proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović (54). Iza njega će ostati njegovi sportski uspesi i mnoge njegove rečenice koje danas i te kako odzvanjaju. On će živeti kroz priče ljudi, ali neosporno i kroz svoju porodicu, za koju je često isticao da je njegov centar sveta.

Proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović otac je šestoro dece, a petoro je dobio u dugogodišnjem braku sa suprugom Arijanom, italijanskom televizijskom zvezdom.

 

Siniša je iza sebe ostavio dve ćerke - Viktoriju i Virdžiniju, i tri sina - Miroslava, Nikolasa i Dušana, kao i unuku Violante (1) od mlađe ćerke Virdžinije.

- Od samog početka, kad je došao na svet, dobio je moje prezime i ja ga izdržavam. Živi u Italiji i brinem se o njemu kao i o ostalih petoro - rekao je jednom prilikom Mihajlović.

 

 

Takođe, Siniša je jednom prilikom govorio i o tome da su on i Arijana čekali još jedno dete, međutim, kako kaže, trudnoća je stopirana.

 

 

- Pre samo nešto više od godinu dana Arijana i ja smo čekali još jedno dete. Nažalost, trudnoća je stopirana. Imati dete sa 50 godina je slično početku, osetiš se ponovo mladim. Moja žena pati zbog toga, znam, vidim. U bolu, vidim da smo možda imali sve kao roditelji. Možda bi još jedno dete bio izazov vremena - rekao je Siniša ranije za "Gazetu".

Inače, ćerke Siniše Mihajlovića bije glas da su zgodne na majku i njihova lepota je česta tema kako domaćih tako i svetskih medija.

S BOGOM, MAESTRO! HVALA ZA UMETNOST! Estrada se oprašta od velikog Siniše Mihajlovića

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading