MATIĆ RASPRODAO SPENS, PA PORUČIO: Napravićemo VEČE ZA PAMEĆENJE
Kamarad produkcija

Posle skoro pet godina kada je održao svoj koncert u Spensu, Saša Matić ponovo će prirediti nezaboravni spektakl za sve svoje obožavaoce, 21.decembra. Međutim, karte za ovaj događaja rasprodate su pet dana ranije, te će u ovom muzičkom spektaklu uživati više od 10.000 ljudi.

Ova informacija posebno je obradovala Sašu, te je poručio da sa nestrpljenjem isčekuje trenutak kada će izaći na scenu.

MATIĆ RASPRODAO SPENS, PA PORUČIO: Napravićemo VEČE ZA PAMEĆENJE

Kamarad produkcija

 

- Upravo obavljamo poslednje pripreme pred koncert u Splitu i mogu vam reći da je ova informacija stigla u pravi čaš. Radujem se tom 21.decembru, mislim da ćemo napraviti sjajnu atmosferu, kao što smo to činili svuda - kratko je poručio Matić dok se priprema za koncert u Splitskoj dvorani koji se održava večeras.

Inače, Saša je bio prinuđen da drugo veče koncerta u Splitu odloži za 29.12. zbog utakmice na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a kada će se sastati Argentina i Hrvatska. Razloge za odlaganje objasnio je sam pevač poznat, između ostalog, i po tome što je pevao na svadbama nekih hrvatskih reprezentativaca.

- S obzirom na to da je Hrvatska ostvarila veliki uspeh svi se nadamo, i ja odavde iz Beograda, a vi pogotovo, tom velikom finalu. Moj tim i ja zajedno smo odlučili da vas malo rasteretimo, da pratimo to finale onako kako treba i da umesto 18. decembra, za kad je bio zakazan drugi koncert, sviramo 29. decembra u Spaladium areni - objasnio je Saša Matić koji će večeras održati koncert u najvećoj dvorani na Jadranu. Sve Sašine koncerta organizuje Kamarad produkcija.

Na spisku velikih koncerta u kalendaru Matića u narednom periodu nalazi se pomenuti drugi koncert u Splitskoj dvorani 29. decembra. Pored togao održaće koncert u dvorani Spens u Novom Sadu, gde je koncert zakazan za 21 .decembar. Za Novu godinu Saša će održati koncert u Beču. Potom sledi veliki koncert 02.marta.2023. godine u Kraljevu. I na kraju, ono što svi sa velikim nestrpljenjem isčekuju jeste koncert u Štark Areni 8. marta 2023. godine.

SVI U ŠOKU ZBOG NOVE DEVOJKE JOVANA MEMEDOVIĆA: Sportistkinja je, nisu se razdvajali sve vreme!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading