SRAMNO! VENDI IH ŽESTOKO VREĐALA, A ONDA SINOĆ NASTUPILA U GEJ KLUBU Pevačica se ispalila kao nikad do sada, pljunula pa lizala!
Alo/Kristijana Ćaćić

Pevačica Vesna Vukelić Vendi nastupila je sinoć u prestoničkom gej klubu, međutim, kada se vratimo neko vreme unazad, ono što je simptomatično jeste to što je ista ona nedavno javno prozivala LGBT+ populaciju.

Naime, Vendi je jednom prilikom tokom gostovanja u "Ami G Show-u" iznela niz uvreda na račun gej populacije, a tada ih je uporedila sa đavolima.

SRAMNO! VENDI IH ŽESTOKO VREĐALA, A ONDA SINOĆ NASTUPILA U GEJ KLUBU Pevačica se ispalila kao nikad do sada, pljunula pa lizala!

Alo/Kristijana Ćaćić

 

Pevačica se tada osvrnula na šetnju u okviru Prajda, međutim, po svemu sudeći izgubila je kompas i izgovorila sramne prozivke, ali došao je trenutak kada je Vesna morala da pogazi svoju reč.

- Mi imamo problem da je ovo sudar đavoimanih sa onim obaženim. Prosto, mi ne možemo da se ljutimo na đavoimane, pritom, ja ne mislim da su svi gejevi đavoimani, mislim da su samo oni koji su pederi kao ljudi. - istakla je Vendi tada i dodala:

- Parada je blud i razvrat. Sodoma i Gomora. Mi, kao zemlja Svetog Save, ne treba to da dopustimo jer to urušava naš moral - bila je žustra Vendi.

Ono što je sigurno jeste to da pevačica ima isuviše oscilacija u promeni mišljenja i stava, a mnogi komentarišu kako ne doliči ženi sa toliko godina karijere i iskustva da pljuje pa liže. Očigledno je da ona svoje čvrste stavove olako menja, međutim, gej populacija joj je omogućila da bar jednom nastupi u prepunom klubu.

EMINA JAHOVIĆ DOŽIVELA NERVNI SLOM Otkriveno razlog, evo šta se zapravo desilo!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading