NOVOGODIŠNJI ALO INTERVJU LEGENDARNIH PEVAČA Miroslav i Aca otkrili čiju su Deda Mraz i koga ljube za praznike
Foto: Alo/Dejan Briza

Miroslav Ilić i Aca Lukas ne samo da su višedecenijske kolege već i veliki prijatelji koji bezrezervno podržavaju jedan drugog u poslovnom i privatnom životu. Nakon uspešnih nastupa širom zemlje i regiona, spektakularnih koncerata u Areni u organizaciji Hajp produkcije, za kraj ove godine su u zajedničkom intervjuu za Alo! otkrili detalje njihovog odnosa, progovorili o ljubavnom životu, ali i razočarenjima koja žele da zaborave.

Koji trenutak iz 2022. godine je ostavio gorak utisak na vas?

Aca: Moja najveća tuga, i to takva da dugo neću moći da je zaboravim, jeste ta što naši reprezentativci nisu napravili nikakav uspeh na svetskom prvenstvu. I dalje se ne mirim sa tim i sve što imam bih dao da mogu to da promenim.     

 

Miroslav: Složiću se sa mojim drugom. Taj sportski neuspeh je i meni teško pao i ostavio gorak utisak o godini koju ispraćam. Kada bolje razmislim, Aca i ja smo zaista srećni ljudi kada nam je fudbalski neuspeh najveći problem iz 2022. godine.                                                          

 

NOVOGODIŠNJI ALO INTERVJU LEGENDARNIH PEVAČA Miroslav i Aca otkrili čiju su Deda Mraz i koga ljube za praznike

Dejan Briza

 

Koliko vam je teško što praznike već decenijama provodite sa publikom, a ne sa porodicom?

Miroslav: S ponosom mogu da kažem da je ovo prva Nova godina koju neću provesti na bini sa publikom već sa mojom Gordanom. Ni sam ne mogu da verujem da se i to čudo desilo. Posle dva koncerta koja sam posvetio publici, verujem da sam zaslužio da odmorim dušu i prvi put dočekam 1. januar van scene.

 

Aca: Nisam te sreće kao moj Miki, a nisu ni moji muzičari koji će po stoti put da dočekaju novogodišnju noć gledajući u moja leđa. (smeh)  

 

Kome ste tokom ove godine najčešće bili Deda Mraz?

Aca: Pomalo sam deda, a bogami i mraz. Ulogu Deda Mraza igram svih 365 dana u godini. Razlika je jedino u tome što moji najbliži ne pišu pisma nego pozovu telefonom.

 

Miroslav: Ja sam onaj Deda Mraz čiji je deo posla da puni kasu da bi oni koje volim što pre mogli da je isprazne.

 

NOVOGODIŠNJI ALO INTERVJU LEGENDARNIH PEVAČA Miroslav i Aca otkrili čiju su Deda Mraz i koga ljube za praznike

Dejan Briza

 

Da li su vas isrpli uspešni koncerti kojima ste se nedavno odužili publici?

 

Miroslav: Kako je moj prijatelj Aca krenuo, uskoro će praviti koncerte i puniti arene svakog meseca. Ja sam stara garda i koncerti koje sam nedavno održao su bili način da se odužim publici, ali i sebi.

               

Aca: Hajp produkcija koja stoji iza nas je takva da možemo da pravimo koncerte svaki dan. Kome smeta, može da nam se pridruži da i on bude jak.

 

NOVOGODIŠNJI ALO INTERVJU LEGENDARNIH PEVAČA Miroslav i Aca otkrili čiju su Deda Mraz i koga ljube za praznike

Dejan Briza

 

Da li je vašim kolegama drago što punite najveće hale?

Aca: Daleko od toga da im je svima drago. Sujeta je pandemijska bolest, virus koji svi posedujemo. Pitanje je koliko ćemo da mu dozvolimo da upravlja nama.

 

Miroslav: Devedesetih sam među prvima počeo da se suprotstavljam mnogim pojavama koje su ugrožavale dostojanstvo naše profesije. Nikada nisam očekivao da me te pojave poštuju i vole. Proslavio sam pola veka karijere. To je veliki trenutak za svakog ko svoj život posveti muzici. Ne postoji ništa što može da baci senku na to.

 

 Gordanom sam se oženio mlad i lud

Koliko vam je značila podrška supruge tokom karijere?

 - Značila mi je sve. Nije mi dozvolila da odustanem od muzike i kada sam želeo da dignem ruke. Nisam planirao da se ženim mlad, ali se tako poklopilo. U nekom periodu Gordaninog i mog zabavljanja smo bili razdvojeni i niko nije verovao da će taj odnos potrajati. Bio sam mlad i lud kada sam se oženio njom, a evo trajemo 50 godina. Najponosniji sam na svoju suprugu i porodicu koju smo zajedničkim snagama izgradili, a rađanje moje dece je i dalje najradosniji trenutak koji sam doživeo.

EKSKLUZIVNA ISPOVEST Nikolina Pišek za Alo! ogolila dušu, sumirala 2022. godinu I PRVI PUT OTKRILA SVE O ODNOSU SA MIŠOM GROFOM!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading