"SEJU PODELE I MRŽNJU, A JA LJUBAV I VERU" Danica Crnogorčević danima je na meti milogoraca i njihovih istomišljenika, a sada se oglasila za Alo! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nema kraja brukanju Mila Đukanovića i njegovog bivšeg režima. Po običaju, na udaru im je sve što na bilo koji način ima prefiks srpski, a ovog puta meta je pevačica etno-muzike Danica Crnogorčević. Na nju su se obrušili Milovi mediji, pojedini političari, tražeći kaznu od 20.000 evra samo zato što je za Badnje veče na platou Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici otpevala izvornu verziju pesme „Oj junaštva svijetla zoro“.

Ona se sada oglasila i za Alo! odgovorila na prozivke.

- Trudili smo se do sada da nikad ne odgovaramo na njihove provokacije, prozivke, optužbe i vređanja, tako da iz poštovanja prema novinarima koje je interesovala ova tema, hteli smo da izađemo u susret, što se tiče njih i njihovih komentara, ne bih se posebno osvrtala na to jer su za ovih 30 godina pokazali i dokazali da je za njih jedina vrednost jeftino politikanstvo i mržnja i podele koje stvaraju u narodu - navela je ona između ostalog. 

TRUDNA SAŠKA VESELINOV Noletova snajka objavila lepe vesti, evo kad se porađa: USKORO U PORODICU ĐOKOVIĆ STIŽE POJAČANJE

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Roko

12.01.2023 17:13

Milogorci su budale jedne obicne,neee,goveda oprostite!!!