"JAKO JE NEPRIJATNO" Ivana Dudić progovorila o intimnim scenama sa ovim kolegom: REDITELJ DOBACUJE "HAJDE, UHVATI GA"
Foto: Nikola Todorović

Ivana je ranije govorila da eksplicitne scene teško padaju. Dok je snimala seriju "Crveni mesec", sa kolegom sa klase Milošem Đurovićem nije razgovarala, a morala je da snima takve kadrove.

-Imali smo takav lav-hejt rilejšnšip privatno, gde se 5 minuta volimo pa se 5 minuta ne volimo. Prečudan odnos, ali baš kada smo snimali tu ozbiljnu eksplicitnu scenu i punu strasti, na livadi pod mesečinom, ja mislim da nas dvoje tada nismo razgovarali- rekla je ranije glumica, i dodala:

-Nije to da vas stave u sobu, upale kamere i vi kao radite šta hoćete. Ne, to se tako ne radi. To je nas četvoro i jako je neprijatno. Tu je snimatelj sa kamerom ispred nas, reditelj iza njega i garderoberka koja čeka da nas zamota jer je napolju minus. Samo tu čuješ reditelja 'hajde uhvati ga', 'ajde, povuci je' i tako dalje. Jako neprijatno, nije sve tako strasno kako je zapravo, već je sve veoma dobro izmontirano.

PORODIĆE SE U ŠVAJCARSKOJ Otkriveni novi detalji trudnoće Soraje Vučelić, ušla je u deveti mesec, A ZAHTEVALA JE SAMO OVO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading