EKSKLUZIVNO ZA ALO! Keba se oglasio nakon informacija da je u bolnici i poručio samo jedno!
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Vest da je legendi narodne muzike Draganu Kojiću Kebi ugroženo zdravlje preplavila je sve domaće, ali i portale u regionu. Kako se spekulisalo, Kojiću je pozlilo zbog karidiovaskularnih problema, a za njegovo stanje najviše je zabrinuta supruga Olja.

Kako bismo proverili tačnost informacija, kontaktirali smo sa pevačem, koji nam je kroz njegov, dobro poznat osmeh rekao:

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Keba se oglasio nakon informacija da je u bolnici i poručio samo jedno!

Foto: privatna arhiva

Keba nam je poslao i selfi iz studija                                                                                        

 

- U studiju sam, snimam dve nove pesme koje ću uskoro objaviti i to je jedino što me trenutno zanima. Odlično se osećam i nemam nikakvih bitnijih zdravstvenih problema i najiskrenije ne znam kome je toliko stalo da me na tako ružan način provlači po medijima. Razumem da su naslovi i klikovi na portalima važni, ali je neukusno pisati dezinformacije o nečijem zdravstvenom stanju, a u mom slučaju ove imformacije su 100 odsto neistinita. Uz zahvalnost svim dobronamernim ljudima i prijateljima širom sveta koji me zovu i interesuju se za moje zdravlje, samo mogu da poručim, bez brige, odnosno: “Bre gidi džanum za dušmani” rekao je Keba za Alo! u svom stilu.

ELMU SINANOVIĆ URNIŠU ZBOG LOŠEG FOTOŠOPA, A ONA SADA ŠOKIRALA IZJAVOM Pevačica potpuno promeni lični opis, upitala sve "da li imam rogove?"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading