SREDILA SVOJ ŽIVOT Sanja se skućila kod dečka, uhvaćeni u neprimerenim pozama (VIDEO)
Foto: Printscreen/Paparaco Lov

Sanja Vučić uživa u ljubavi sa dečkom Nenadom Cicmilom više od pola godine, pa ne čudi što su odlučili da se oprobaju u zajedničkom životu u Novom Sadu.

Naime, golupčići su uhvaćeni tokom šetnje centrom vojvođanske prestonice, a sudeći po snimku ekipe „Paparaco lova“, do ušiju su zaljubljeni jedno u drugo.

Iako su bili okruženi ljudima, to im ni najmanje nije smetalo da se grle i ljube nasred ulice, a potom i na parkingu. Osim toga, pevačicu je izabranik poneo u rukama čim su završili ljubljenje i nije želeo da je pusti nekoliko minuta, što su prolaznici dočekali s oduševljenjem.

Da nikada nije bila srećnija, ali i da se pre nekoliko dana i zvanično preselila kod svog emotivnog partnera, potvrdio je za Alo! i izvor blizak pevačici. 

- Sanja i Nenad su se viđali svakoga dana. On bi dolazio za Beograd, a ona za Novi Sad, a to ih je vremenom umorilo. Nisu žurili sa zajedničkim životom, ali su shvatili da se vole i da nema nikakve razlike u tome da li će prespavati jedno kod drugog svaku noć ili živeti zajedno. Tada je Nenad pozvao Sanju da se useli kod njega, ona je sa osmehom pristala na to i pre nekoliko dana i zvanično prenela veći deo svojih stvari kod njega u stan - rekao je izvor za Alo!. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading