ŠOK! MINA VRBAŠKI I MILAN BRKIĆ POSTAJU NOVA TV LICA NA HYPE-U Oglasio se vlasnik Saša Mirković i poželeo im dobrodošlicu! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški i Mladen Brkić dobili su priliku da se oprobaju u voditeljskim vodama, a svoj novi poslovni angažman će započeti na Hype TV.

- Hype TV je dobio novo pojačanje. Od danas je u Hype timu i Mina Vrbaški. Želim joj u ime cele ekipe toplu dobrodošlicu. Uz Minu Vrbaški još jedno pojačanje u timu je i Mladen Brkić. - pružio je podršku Saša Mirković, vlasnik pomenute televizije svojim novim TV licima.

Inače, Mina Vrbaški je postala poznata tokom učešća u rijalitiju "Zadruga", a nakon izlaska je započela i muzičku karijeru, te snimala pesmu koja je za kratko vreme postala hit i broji milionske preglede na platfomi "Jutjub".

Podsetimo, Tara Simov i Dalila Dragojević, takođe bivše učesnice rijalitija su već uveliko voditeljke na Hype televiziji, a svaka njihova emisija izazove ogromni bum i reakcije u javnosti.

OVO NIJE ISTA OSOBA Pogledajte kako Dara Bubamara zapravo izgleda BEZ FILTERA I FOTOŠOPA, pratioci se drže za glavu od blama! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading