POP ZVEZDA RASPRODALA PRVI SOLISTIČKI KONCERT U NIŠU Jug Srbije ostvario Miličine snove! (VIDEO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Da se snovi ostvaruju, kada na njima vredno radite, dokazala je Milica Pavlović koja je rasprodala prvi solistički koncert u hali Čair u Nišu! 

Seksi senjorita nikada nije krila da je ponosna što je s Juga i što je iz malog sela pored Leskovca započela svoj put prema zvezdama, a upravo je odatle dobila i najveću podršku. Karte za koncert, koji je simbolično nazvala Kraljica juga, rasprodate su u rekordnom roku, a činjenica da nisu bile nimalo jeftine nije sprečila poštovaoce njene muzike iz cele Srbije da se 11. februara upute u grad na Nišavi. 

POP ZVEZDA RASPRODALA PRVI SOLISTIČKI KONCERT U NIŠU Jug Srbije ostvario Miličine snove! (VIDEO)

Foto: Alo!

 

Od ranih jutarnjih časova pristizali su fanovi iz Beograda, Novog Sada, Subotice, ali i manjih gradova, koji su sa Milicom želeli da uživaju u dobrim, starim hitovima za koje je pevačica uradila nove aranžmane. Takođe, uradila je i nove aranžmane za sve pesme sa poslednjeg albuma Posesivna, koji je doživeo veliki uspeh kod publike. Osim toga, Milica je poslednjih nedelja vredno radila na scenskom nastupu i novim koreografijama, a posebnu pažnju posvetila je i kostimima u kojima će izaći pred publiku u Čairu.  

- Milica je pre četiri meseca započela pripreme za svoj prvi koncert. Iako su je njeni saradnici savetovali da zakaže Arenu, njena želja je bila Niš. Htela je da se oduži svom kraju i svim ljudima koji su je podržavali od trenutka kada se pojavila u Zvezdama Granda. Ovo će da bude i svojevrsna priprema za veliki koncert u Beogradu, ali i opipavanje pulsa publike - kaže naš izvor na početku razgovora i dodaje da je pevačica vredno radila na pripremama za koncert. 

- Proteklih nekoliko meseci, Milica nije spavala  zbog koncerta jer je bila uključena u svaki segment organizacije. Po prirodi je perfekcionista i morala je da isprati svaki detalj, pa je bila uključena u rad na novim aranžmanima, birala je plesače, učestvovala je u kreiranju novih koreografija, ali je nadgledala i svaki detalj kostima koji će nositi na sceni. Osim toga, pre koncert je imala i nastup na MAC-u, a nije zanemarila i svoje redovne nastupe. Sve je to vredelo truda, budući da su karte za koncert bile rasprodate unapred - kaže naš izvor, i dodaje da se pevačica ni u jednom trenutku nije brinula da li će napuniti Čair. 

- Iako su ulaznice za Kraljicu juga bile skuplje u odnosu na karte za koncerte drugih domaćih pevača, Milica se vodila parolom da svojoj publici želi da pruži svetski šou, onakav kakve prave pop zvezde poput Madone, Bijonse i Rijane. Želela je spektakl koji će pomeriti standarde domaćeg šou-biznisa, u njega je uložila ogroman novac i sledstveno tome, a njena publika neće zažaliti zbog novca koji su izdvojili da gledaju seksi senjoritu u akciji - kaže naš izvor na kraju. 

POP ZVEZDA RASPRODALA PRVI SOLISTIČKI KONCERT U NIŠU Jug Srbije ostvario Miličine snove! (VIDEO)

Promo

 

Bez sna pred koncert 

Da će se naspavati tek kada prođe koncert, Milica je pokazala kada je objavila snimak koji je nastao u hotelskoj sobi u Nišu. Pavlovićeva se požalila da ne može da spava zbog buke koju su pravili trubači ispod prozora njene hotelske sobe. 

- Ljudi, uspela sam da odspavam samo tri i po sata - poručila je Milica na dan koncerta. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading