IAKO JE OBUČENA STANIJA OTOPILA KOPAONIK Starleta ostavila bez daha mušku populaciju (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivša učesnica "Zadruge" Stanija Dobrojević u Americi već godinama radi punom parom, međutim, kada se vrati u Srbiju, starleta uživa za sve pare. Ona je hladno, zimsko vreme iskoristila kako bi posetila našu najpoznatiji planinu, Kopaonik i uživala u čarima snega, a zbog njene poslednje objave na društvenoj mreži Instagram, uživao je i jači pol.

Naime, Dobrojevićeva je, iako obučena, napravila set provokativnih fotografija na zavejanoj stazi za skijanje, a kako ispod belog kompleta nije imala brushalter, njene bradavice došle su u prvi plan. 

Kako obično biva, ispod Stanijine objave naređala se lavina komentara, a njeni fanovi jednoglasno su se složili da starleta nikad bolje nije izgledala. "Uf, kakva si", "Odlična", "Bravo Standžo, držiš do sebe", "Bila i ostala najbolja riba", "Od ovoga zastaje dah", bili su samo neki od komentara ispod priložene fotografije.

MILICA PAVLOVIĆ DOMINIRA Publika na nogama, atmosfera dostigla usijanje! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Aurora Borealis

12.02.2023 08:59

Jadna je svaka zena koja u petoj deceniji puna sebe slika svoju silikonsku zadnjicu i grudi. Ako nije otisla dalje od fizikusa, onda je to narcis kome nema pomoci. Pitam se sta ce da radi u sestoj, sedmoj deceniji????