ZVEZDA S JUGA Nakon spektakularnog koncerta u Nišu, Milica Pavlović priznala KO JOJ JE NEDOSTAJAO? Reči će vas raznežiti
Foto: Stock/Foto: Estock

Pop zvezda Milica Pavlović otpočela je novu etapu u svojoj blistavoj muzičkoj karijeri. Pred 7.000 ljudi u hali „Čair“ u Nišu ona je održala prvi, spektakularni solistički koncert kojim je ujedno postala i prva pevačica iz takmičenja „Zvezde Granda“ kojoj je to pošlo za rukom. Specijalni gost bio joj je Nebojša Vojvodić, sa kojim je otpevala duete „Kidaš me“ i „Oko moje“.

Tokom ovog muzičkog spektakla Milica je promenila čak tri kostima, a pratili su je plesači iz Hrvatske.

ZVEZDA S JUGA Nakon spektakularnog koncerta u Nišu, Milica Pavlović priznala KO JOJ JE NEDOSTAJAO? Reči će vas raznežiti

Foto: Estock

 

Pavlovićeva je u pratnji trubačkog orkestra Dejana Petrovića otpevala „Nišku banju“, i popela se na sto koji je bio deo scenografije poslednjeg bloka. U hali „Čair“ tada je nastao potpuni delirijum zbog čega publika nije dozvoljavala Milici da siđe s bine i završi koncert, već su je vratili na bis.

Nakon dva i po sata audio-vizuelnog performansa, koji je organizovala u saradnji sa „NN media“, trenutno najpoznatijom i najboljom produkcijskom kućom koja se bavi organizovanjem koncerntih aktivnosti, snimanjem reklamnih kampanja i spotova, Seksi senjorita se u bademantilu, sandalama sa visokim potpeticama pojavila pred predstavnicima sedme sile, dok je u ruci držala okrepljujući šejk.

- Drago mi je da ste sa mnom, i to tokom cele karijere, od samog početka. Ne smem da se žalim jer takođe imam divne prijatelje koji su došli iz Beograda, Kruševca, Hrvatske, Švajcarske… Bili su u bekstejdžu, a nakon njih došle su moja tetka i maćeha - rekla je Pavlovićeva, i sa setom priznala ko joj je nedostajao: 

- Samo su dve osobe falile ovde! Obećala sam da neću da plačem, ali ne mogu da to ne kažem jer sam ovde zahvaljujući njima, oni su u mene usadili sve što sam ja danas. Naučili su me da se ophodim lepo prema ljudima, da negujem prijateljstva i da se u poslu borim pošteno. Baka i deka su se uvek radovali kada bih igrala i pevala, iskra u njihovim očima mi je falila večeras. Ovaj koncert sam posvetila Vladimiru i Radi i sve pesme sam pevala njima.

Milica je otkrila šta joj je nakon nastupa rekla maćeha, ali zašto i njen otac nije prisustvovao ovom hepeningu.

- Maćeha je samo gospodski sela i rekla da sam prava kraljica juga. Tata je slomio ruku, sedi u Švajcarkoj i na bolovanju je, zato nije mogao da dođe, ali tetka i maćeha su ga zvale video-pozivom.

ZVEZDA S JUGA Nakon spektakularnog koncerta u Nišu, Milica Pavlović priznala KO JOJ JE NEDOSTAJAO? Reči će vas raznežiti

Foto: Estock

 

Pavlovićeva je naglasila da je ovaj koncert nova etapa u njenoj karijeri, priznala da je na celu organizaciju potrošila mnogo para, ali da ne žali zbog toga.

- Krećem od pozitivne nule. Nisam u minusu, ali šta je čovek koji ne zna da potroši svoj novac. Ovaj posao volim najviše na svetu i nije mi žao nijednog potrošenog evra. Moj tim i ja smo uspeli da izvedemo ono što smo zamislili. Sada ću opet da radim i zaradim i sve pare uložim u koncert u Areni i u novi album. Posle svega potreban mi je odmor, ali uspeću da odem samo na planinu, i to tri dana, sama.

Kraljica juga je otkrila i da je tokom priprema koncerta bilo malih, ličnih pehova i problema.

- Ugojila sam se šest kilograma pripremajući koncert, kada me šlog nije udario kada sam stala na vagu. Bilo mi je teže da igram, a morali smo i da prepravimo kostime - kroz osmeh je rekla Milica, uverena da je žene najbolje razumeju.

Za kraj razgovora o trijumfu koji je napravila u Nišu, Pavlovićeva se dotakla i svog emotivnog statusa, pa priznala da je još uvek sama.

- Ne fali mi muškarac, ali ovakva žena fali jednom pravom muškarcu. Mnogi bivši imaju devojke pa od njih nisam očekivala poruke. Nisam se vratila nijednom bivšem, a svaki od njih bi ponovo bio sa mnom - rekla je Milica za kraj.

Albino ide stranputicom

Pesmu „Šećeru“, koja je veliki hit sa poslednjeg albuma, Milica je na sceni izvela sama, pa je objasnila zašto pored nje nije bio i autor Albino, s kojim je snimila ovu duetsku numeru.

- Albino i ja smo u dobrim odnosima, ali u ovom momentu me malo rastužuje jedna činjenica. Ne bih volela da krene muzičkom stranputicom. Čula sam da će uraditi mnogo kolaboracija sa raznim izvođačima, nadam se i volela bih da neće otići u nekom pogrešnom smeru. To je razlog što nije bio gost, a ja sam mu kada sam ga upoznala rekla da on sa tom nostalgijom u glasu može da bude mali Merlin. Albino je sjajan umetnik, kompozitor, tekstopisac i producent - rekla je pop zvezda.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading