STIGLE RODE Nakon vesti da se porodila Soraja Vučelić se oglasila za Alo! pa poručila samo jedno i otkrila ime sina
Foto: Printscreen/instagram

Bivša rijaliti učesnica Soraja Vučelić ima veliki razlog za slavlje. Atraktivna brineta se porodila i na svet donela zdravog dečaka kome su roditelji dali neobično i originalno ime - Kan.

Porođaj je protekao bez ikakvih komplikacija, naslednik je od lekara dobio najviše moguće ocene, a novopečena mama se oseća odlično.

STIGLE RODE Nakon vesti da se porodila Soraja Vučelić se oglasila za Alo! pa poručila samo jedno i otkrila ime sina

Printscreen

 

Soraja se pre izvesnog vremena povukla sa društvenih mreža na kojima je svakodnevno delila fotografije svog glamuroznog života i dok su se mnogi pitali šta se desilo sa nekada popularnom rijaliti zvezdom, u medijima je kao bomba odjeknula vest da je u drugom stanju i da u inostranstvu održava trudnoću. Izvor blizak Vučelićevoj otkriva za Alo! detalje porođaja, ali i planove za budućnost.

- Kada je saznala da je u drugom stanju, Sara je samoinicijativno napustila društvene mreže jer je smatrala da ovaj deo privatnosti ne treba da predstavlja javnosti. Samo mali broj njoj bliskih ljudi je znao da je trudna, a i kada se porodila to je javila najbližima - kaže izvor, i dodaje:

- Soraja je presrećna! Postala je mama i sada je ceo njen svet podređen njenom sinu. Opčinjena je svojom bebom. Ne ispušta ga iz naručja. Zavolela ga je od prvog trenutka kada ga je ugledala. Inače, Sara je trudnoću održavala u inostranstvu i porodila se u Nemačkoj na jednoj privatnoj klinici, iako su mnogi mislili da dane do porođaja provodi u Švajcarskoj. Ipak, porodično će živeti u Rusiji i uskoro bi trebalo da odleti za Moskvu. Bebi stiže ruski pasoš i tamo će biti njena nova porodična baza i oaza. Kako stvari stoje, još nema nameru da se vraća na društvene mreže, okrenula je novi list u životu i srećnija je nego ikad - završava naš izvor.

STIGLE RODE Nakon vesti da se porodila Soraja Vučelić se oglasila za Alo! pa poručila samo jedno i otkrila ime sina

Foto: Printscreen/instagram

 

Kada smo Soraji čestitali prinovu, kratko i zadovoljno je odgovorila:

- Hvala vam na lepim željama. Presrećna sam, porođaj je prošao u najboljem redu i sada uživam sa svojim sinom. Ne bih više ništa otkrivala, biće prilike - rekla je novopečena mama za Alo!.

Simbolika imena Kan

Kan je vladarska titula koja se najviše koristila kod nomada u Srednjoj i Maloj Aziji i kod tatarskih vođa u srednjem veku i ima više značenja: naredbodavac, vođa, gospodin i vladar ili onaj na visokoj poziciji. Ponekad se prevodi i kao kralj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading