"Trošim na porez, struju, gas, hranu i kućnu pomoćnicu" Saša Popović otkriva kolika mu je penzija i koliko mu ostaje kada plati sve
Ataimages

Afera u "Zvezdama Granda" proteklih dana otvorila je mnoge teme, a Saša Popović kao jedan od nekadašnjih direktora i organizatora ovog takmičanje odgovarao je na brojne optužbe koje su podigle veliku prašinu.

Saša Popović

Foto: ATA Images

 

On je čak otvoreno govorio i o svom novcu, oštro demantovao optužbe nezadovoljnog kandidata Dušana Vukadinovića i njegove majke, pa i ononom što je lično samo njegva briga - penzija.

Popović je istakao da mu je zaslužena nadoknada povećana kao i svim penzionerima, te otkrio mesečnu cifru koju prima, ali i taksativno izneo na šta sve potroši novac.

- Sa ovim povećanjem penzija mi je 102.000 dinara. Ali, vidite, ja 20 i kusur godina imam veliku platu i velike sam doprinose plaćao - rekao je najpre, dodajući da je u Grandu oduvek dobro zarađivao.

- Od penzije plaćam struju, gas, porez na imovinu, hranu, za porodicu, decu, deo ode na kućnu pomoćnicu i kad sve to poplaćam, ostane mi za krem bananice i dve žvake - rekao je Saša.

Saša Popović

Ataimages

 

On je odgovorio zašto je, pored svega stečenog godinama unazad, još uvek u takmičenju "Zvezda Granda". Takođe, objašnjavajući zašto su još apsurdne optužbe o traženju novca kandidatima, navodi i to da je tokom karijere mnogo dobro zarađivao, te da je ušao i u još jedan ozbiljan biznis nakon što je sa Brenom prodao Grand.  

- Finansijski sam toliko obezbeđen da više ovo ne moram da radim, čak se bavim i drugim poslom. Biti penzioner i ništa ne raditi je danas najgora stvar. Čovek tada brzo ostari i propadne. Ja volim ovo da radim i osećam se kao pre 23 godine kada sam napravio Grand - zaključio je Popović.

Podsetimo, bivši kandidat u „Zvezdama Granda” Dušan Vukadinović tvrdio je da je pevačica i njegova mentorka Snežana Đurišić od njegove majke Nate Vukadinović tražila novac za njegov prolazak u naredni krug takmičenja. Nakon što su se oglasili svi članovi žirija o tome i oštro demantovali, Đurišićeva je odlučila da podnese tužbu protiv Vukadinovića.

Veljko snimio Bogdanin stomak pa podelio predivan snimak, društvene mreže su se usijale (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading