NIKAD PROVOKATIVNIJA Goga Sekulić pozirala u minijaturnom bikiniju, preko stomaka tanke tračice (FOTO)
Printscreen

Iako godine prolaze Goga Sekulić se može pohvaliti mladolikim izgledom, ali i figurom na kojoj mogu da joj pozavide i mnogo mlađe devojke i koleginice. Goga se može pohvaliti dobrom genetikom i izbalansiranim načinom života zbog koga ima zgodno telo kojim se sada i pohvalina na društvenim mrežama.

NIKAD PROVOKATIVNIJA Goga Sekulić pozirala u minijaturnom bikiniju, preko stomaka tanke tračice (FOTO)

Alo!/Masanori Jošida

 

Ona je objavila sliku sa plaže na kojoj pozira u pink tigrastom bikiniju koji jedva prekriva njeno bujno poprsje, a svima su privukli pažnju i uzak struk i ravan stomak preko kog su bile uvezane tračice.

Podsećamo, Goga je nedavno izjavila kako planira da izvadi implante koje ima u grudima.

Goga Sekulić

Foto: Printscreen

 

-Ja sam visoka i smatram da za moju visinu i kilažu nemam ni prevelike, a ni premale grudi. Ipak, rešila sam da izvadim implantate! Moram to da uradim jer me mnogo bole leđa… Operisaću se u Beogradu. Doći će iz Grčke jedan doktor da me operiše. Taj zahvat nije jednostavan i oporavak traje dugo. Doktori kažu da je najbolje da to uradim zimi– rekla je svojevremeno Sekulićeva koja prizanje da je kao mlada to uradila zbog trenda, a ne iz potrebe za povećanjem obima.

-Grudi sam radila iako nije bilo potrebe za tim. Imala sam dobre prirodne grudi, ali eto, drugarice su se operisale jer nisu bile zadovoljne veličinom, pa sam im se i ja pridružila. To je bilo pre desetak godina, zato je došlo vreme i da ih promenim, a usput i da ih smanjim – iskrena je pevačica.

PRIČALO SE DA JE OTEO AUTOMOBIL VODITELJKI Oglasila se Kneletova bivša devojka i otkrila pravu istinu o odnosu sa Suzanom Mančič!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading