OVAJ TRENUTAK NIKADA NEĆE ZABORAVITI Saša Matić se prisetio anegdote sa početka karijere, to mu je promenilo život
Printscreen

Put ka estradnom zvezdanom nebu mu je otvorio hit „Kad ljubav zakasni”, a sada se Saša prisetio početaka.

- Svaku pesmu koju sam snimio prvo sam morao da osetim i poverujem da mi pripada. Snimao sam ih sa istim žarom i ljubavi i publika je to uvek znala prepoznati. Sve je krenulo od pesme „Kad ljubav zakasni”. Dan danas kad je zapevam, ona probudi neku posebnu energiju. Valjda je to ona prva pesma sa kojom me publika najčešće povezuje. Posle su došle „Nađi novu ljubav” koja se uvek traži na nastupima, „Anđeo čuvar”, „Idemo anđele” - priča Saša i otkriva jednu anegdotu.

OVAJ TRENUTAK NIKADA NEĆE ZABORAVITI Saša Matić se prisetio anegdote sa početka karijere, to mu je promenilo život

Dušan Petrović

 

- Ima jedna zanimljiva anegdota s početka moje karijere… Vraćao sam se s puta i menjao stanice na radiju. Dan ranije je izašao moj album, a taj dan na jednoj radio stanici je išao „Hit dana” gde sam i ja bio u predlozima. Uključivali su se slušaoci da glasaju i svi su govorili: “Glas za broj 5”, „5 ide od mene”, „5 otkida…” i pomislio sam: „Uf, ovog sa peticom baš hoće danas…” Posle sam provalio da je to bio moj redni broj i da sam izbio na prvo mesto. Bila je to, mislim, pesma „Prokleta je violina”.Taj usputni događaj i moje iskreno oduševljenje mi je baš ostalo u sećanju. Sad, nakon toliko godina, spremamo dva velika koncerta u Štark Areni 8. i 9. marta i verujte mi kad kažem - biće nezaboravno- poručio je pevač za 24sedam.

OVO JE PRAVA ISTINA Milica Todorović progovorila o odnosu sa Milicom Pavlović, pričalo se da se ne podnose, a sada je sve jasno

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading