OTKRIVENA PRAVA ISTINA O ACI BULIĆU Studirao u Londonu, obelodanjeni svi nepoznati detalji veze sa Anom Ćurčić, jedna stvar ga je razorila!
Foto: Alo/Foto: Alo/printscreen

Aca Bulić, široj javnosti je poznat kao prva ljubav aktuelne učesnice "Zadruge", a o njegovom privatnom životu i prošlosti se malo zna.

Važi za jednog od opasnih mangupa devedesetih godina sa beogradskog asfalta, a zapravo je njegova biografija nešto bogatija.

Zvezdan, Aca i Ana

Foto: Alo/ilustracija

 

Aca je sin poznatog člana kriminalnog miljea Jusufa Bulića Juse, koji je u tom svetu bio još od sedamdesetih godina. Svoju karijeru je započeo kao jako mlad, kada je otišao u Italiju sa Ljubomirom Magašem (Ljuba Zemunac) i Radetom Ćaldovićem Ćaldom, a tom prilikom su upoznali i mnoge beogradske prestupnike a jedan od najpoznatijih je i Željko Ražnatović Arkan.

Oduvek je važio za džentlmena, mangupa u najboljem smislu te reči, koga su žene volele i otimale se za gram njegove pažnje. Bio je omiljen u društvu kao galantan, nasmejan, prijemčiv za druženje i dobar provod.

Iako su mnoge žene uzdisale za njim, njegovo srce, u onom ranom detinjstvu ukrala je Ana Ćurčić, koju je kako kaže, upoznao kada je imao oko deset godina, a pre same ljubavi bilo je to jedno veliko prijateljstvo. Emocije su bile jače od svega, te je kruna njihove ljubavi bila ćerka Aleksandra koju je Ana rodila u osmom mesecu. Nakon porođaja došlo je do teških komplikacija, kako je Bulić govorio, Ćurčićeva je izgubila pet litara krvi i bila u životnoj opasnosti, a ćerka je kako su doktori tvrdili preminula. Aca je u više navrata govorio da je ubeđen da je njihova ćerka živa, te i da je pokušao da pronađe način da to istraži, ali iz privatnih razloga nije otišao predaleko.

OTKRIVENA PRAVA ISTINA O ACI BULIĆU Studirao u Londonu, obelodanjeni svi nepoznati detalji veze sa Anom Ćurčić, jedna stvar ga je razorila!

Printscreen

 

Buliću i Ani, nakon toliko godina, ostala je rana i ogromna žal za ćerkom koju nisu uspeli ni da sahrane. Svako je nešto kasnije krenuo svojim putem, te su ušli u bračne odnose sa drugim partnerima iz kojih svako ima svoju decu. Nakon razvoda braka, Ćurčićeva je stupila u vezu sa Zvezdanom Slavnićem a sa Acom je oduvek negovala prijateljski odnos.

Iako su važili za prijatelje, Aca Bulić nije bio upućen u navodna monstuozna psiho-fizička maltretiranja koja je Ana preživljavala od strane Slavnića, te je u Zadruzi čuo stravične detalje iz njihovog zajedničkog života, kada je odlučio da se uključi u javnost i zaštiti na način na koji smatra da treba. Više puta je naveo da ga popularnost u tom smislu ne zanima, te je u javnosti samo zato što je čuo vapaj za pomoć od strane žene za koju ga vežu najlepše uspomene.

Bulić je prilikom gostovanja istakao koliko voli i poštuje Anu, te da bi voleo da je vidi i pruži joj podršku u svemu. Govorio je da je on za nju večno tu i da bi za nju život dao ukoliko je to potrebno. Jedno se pitanje postavlja danima, od kad je počeo medijski vulkan oko navodnog jezivog zlostavljanja, a to je zašto se Ana nikada Buliću nikada nije obratila za pomoć. Sve detalje i epilog ljubavnog trougla iz Zadruge, ali i Acine pomoći, pokazaće vreme.

Bulić je danas, porodičan čovek, ponosan otac, a od nedavno i deda. Vlasnik je kluba "Radnički" kome je posvetio svu moguću pažnju u profesionalnom smislu.

ŠOKAKNTNO KAKO JE MAJA BEROVIĆ IZGLEDALA PRE OPERACIJA Potpuno druga osoba, konačno se vidi (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading