ANA NIKOLIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA JAVNOST "Dođem iz grada, uspavam dete i nastavim u provod"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Ana Nikolić ističe da sve vreme ima pomoć dadilje oko čuvanja ćerke Tare, ali da joj one po svemu sudeći više neće trebati.

ANA NIKOLIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA JAVNOST

Foto: Printscreen/instagram

 

- Odlično se snalazim kao samohrana majka. Tara je već velika devojčica, ona ima pet i po godina. U odgajanju deteta mi pomažu dadilje koje su tu od njenog rođena. Međutim, Tara je vezana za mene jako i ja sam ta koja je uspavljuje svaku noć. Dođem iz grada, uspavam je i idem dalje. To su neki naši rituali koje imamo. Čak poslednjih godinu dana imamo problema sa dadiljama, više smo ona i ja upućena jedna na drugu. Čim ima publiku, počinje cirkus. Možda je vreme da nemamo dadilju. Ćerku učim da kad je kriva, kriva je. Kada nije, to je u redu. Učim je da vrati, ako se neko ogrešio o nju, i to duplo. Čak bi je učila i kad si kriva, nisi kriva. Taj nabijeni osećaj krivice je jako loš za psihu. Tara je moj klon, nažalost, i psihički i fizički i duhovno. Tražim azil iz zemlje i bežim. Ne bih volela da se bavi mojim poslom. Što ne znači da je neću podržati i pokazaću joj neke mnogo lepše stvari u životu. Zašto Tara ne bi bila astro-fizičar? Postoji i taj gen kod nje. Obrazovana će biti svakako - ističe Ana i otkriva za "Pink" zbog čega ide u Austriju.

ANA NIKOLIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA JAVNOST

Foto: ATA Images

 

- U Austriji se ne nalazi klinika, nego banja u koju ću da idem. Zvučim kao baba, ali tamo se rade detokse i ništa to nije loše. Detoks od korone, pušenja, cigareta... Ne idem na kliniku za odvikavanje od alkohola - napominje Nikolićeva i ujedno se osvrće na svoju muzičku karijeru.

- Izašla je nova pesma, ali imam u planu beogradsku arenu, spremam se čak i za dve noći. Dužna sam da odavno publici to priuštim. Radim na novim pesmama. Marina Tucaković je bila jedna jedina i neprevaziđena i ja sad imam veliki problem da pronađem pesmu za sebe. Nisam optimistična da pričam o albumu. Bila bih zadovoljna da nađem barem još dve pesme - zaključuje Ana Nikolić.

ĐANI ŠOKIRAO SVOJIM STAJLINGOM Tigrasti kombinezon uz čašu piva, peva veliki hit Šabana Šaulića (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading