RAME UZ RAME SA KETI PERI Luke Black je jedan od  favorita za odlazak na Eurosong, ne živi u Srbiji, a evo šta ima zajedničko sa svetskom zvezdom!
Foto: Printscreen

Luke Black je kročio na scenu RTS-a na Košutnjaku, a scenografija i maske koje je pripremio za nastup pesme ''Samo mi se spava'' odmah su izazvali brojne reakcije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luke Black (@lukeblackmusic)

 

Njegov performans podrazumevao je i elemente iz popularnih video igrica, a plasirao se u finale, koje će biti održano u subotu.

Luka se prvi put predstavio javnosti u maju 2014. godine, u okviru jednog festivala, kada je i premijerno izveo singl „D-Generation“, a potom snimio još pet singlova na engleskom jeziku, a borio se za odlazak na Evroviziju 2016. godine.

Njega su primetili predstavnici producentske kuće "Universal Music", te ga pozvali u svoju kancelariju u Beogradu kako bi razgovarali o saradnji. Prvi je solo izvođač iz Srbije koji je dobio ekskluzivni ugovor sa ovom kućom, koja u svojim redovima danas ima Bili Ajliš, Halsi, Kejti Peri i mnoge druge svetske zvezde. Živi u Londonu, gde se i školovao.

OVO SU FINALISTI "PESME ZA EVROVIZIJU" Oni imaju šansu da predstavljaju našu zemlju u Liverpulu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading